Komuna e Prishtinës ndan 5 milionë euro për të ndihmuar bizneset pas pandemisë

0

Komuna e Prishtinës, pritët të ndihmojë bizneset e vogla dhe të mesme që u dëmtuan nga pandemia COVID-19.

Kyretari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se në Kuvendin Komunal, është aprovuar propozimi për themelimin e fondit prej 5 milionë eurove, që do të ndihmojë bizneset bizneset pas pandemisë.

“Sot në Kuvendin Komunal të Prishtinës u aprovua propozimi jonë për themelimin e fondit për grante për bizneset e vogla dhe të mesme në vlerë prej 5 milion Eurove.

Aplikimi do të bëhet online dhe bizneset duhet të dëshmojnë humbjet nga covid19. Procedura do të jetë sa më e thjeshtë dhe transparente.

Për të gjithe detajet do të njoftoheni me kohë”, ka shkruar Ahmeti në rrjetet sociale, ku ka falenderuar asambleistët që votun propozimin.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu