PËR SHKAK TË PUNIMEVE NË RRJET, NESËR DO TË KETË NDALESË TË RRYMËS

0

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë punime të domosdoshme për siguri te sistemit, andaj në disa vende do të ketë ndalje të domosdoshme te energjisë elektrike.

Njoftimi i plotë i KEDS:

05.09.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 41046001) (në dy termine) nga ora 07:30 deri 08:00 dhe nga ora 15:00 deri 15:30

TS 10/04 kV do te mbesin pa tension nga ora 08:00 deri 15:00

Kodet:14000010102 – Majac 1 qendra; 0010103 – Majac 2 private; 140014000010104– Majac 3 Livadhegji; 14000010105 – Majac 4; 14000010108 – Lupçi i Epërm 3 Menxhiqët; 14000010109 – Popovë, 14000010110 – Potokët.

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllave dhe përgatitja e ndarësit të tensionit të mesëm.

2

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Te Xhamia (Kodi: 18024002015) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Hasan Prishtina dhe Xhamia Omer bin Hattab.

Arsyeja: Montimi i shtyllës dhe përforcimi i rrjetit.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujevado të ndërprehet:

LP 10kV Letanci (Kodi: 14000012) nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashincës (Kodi: 41046001) nga ora 09:00 deri në ora 09:30.

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dheGjergjaj.

Arsyeja: Rregullimi i pozicionit të komutatorit në TS Myzeqina I – e vjetra.

2.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

LP 10kV Jezerci (Kodi: 40042003) nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

3.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

TS 10/04 KV Prelez i Muhaxherëve lagjja Vranovcë (Kodi: 40041003259) nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Ferizaj: rr.”G.Tërbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe bizneset private.

Arsyeja: PLC të rrjetit të tensionit të ulët.

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV Hogoshti (Kodi: 62000001) nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllar.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

07.09.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

TS 110/35/10(20)kV Lluka Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrimi i dy shtyllave 10 kV në Fshatin Dashinoc.

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00.

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva (Kodi: 41046004) nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishtë, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshticë, Dugë dhe Karaçicë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) nga ora 10:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 15:30

Vendet: Tërrni, Bablaku, Rubovci, Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi i Ri, Surqina, Cërrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi.

Arsyeja: Rregullimi i sinjaleve në njehsorë.

3.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TMK (Kodi: 40041005) nga ora 10:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 15:30

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja.

Arsyeja: Rregullimi i sinjaleve në njehsorë.

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV Strezovci (Kodi: 62000005) nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moçari i Ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenicë, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Bolec, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovicë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Punime në projekte investive

07.09.2020

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr.3 (kodi: 11000021) nga ora 09:00 deri në ora 09:05 dhe nga ora 20:55 deri ne orën 21:00

Vendet: Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8 dhe Gustav Majer

Arsyeja e ndërprerjes: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Gustav Majer 7 (Kodi: 11000021165) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Një pjesë e rr. Tringë Smajli ( banesa Islam Caka) afër Hotel Sirius.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e transformatorit të ri.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr.31 Mark Isaku (kodi: 12000022) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Bahollët dhe Tophanja, Meto Bajraktari, Bicurri, Art konstruksion,”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm dhe i transformatorit në TS Mark Isaku.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr. 28 Sigurimi Social (kodi: 12000020) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: rr. UÇK Novosellët, Dardania Kompani, një pjesë e rr.Ilaz Agushi, 2 trafostacione Gjygji 1 dhe 2, Komuna inspekcioni dhe banesat Muhamet Maksutaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimi i kthinave TM dhe i transformatorit në TS UÇK (Novosellët) – kodi: 12000020132.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr. 26 Mexhmi Mustafa (kodi: 1100009) në dy termine nga ora 09:00 deri në ora 09:05 si dhe nga ora 20:55 deri në orën 21:00

Vendet: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyeja e ndërprerjes: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm- kyçen TS e daljes nr.28 Sigurimi Social.

6.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 – Lp10kV nr.27 Normalja do të ndërprehet:

Normalja – Gjin Gazuli 1 me kod 1100010045nga ora 09:00 deri 21:00

Sofalia 1 me kod 11000010046 nga ora 09:00 deri 21:00

Kadri Batusha – obekti banesor me kod. 11000010185 nga ora 09:00 deri 21:00

Konsumatorët e rr.Shpëtim Robaj me kod. 11000010212 nga ora 09:00 deri 21:00

Bota Sot me kod. 11000010044 nga ora 09:00 deri 21:00

Normalja 2 AUK me kod. 11000010114 nga ora 09:00 deri 21:00

Tauk bashçe- Lodrat me kod. 11000010133nga ora 09:00 deri 21:00

Labëria 4 (Banesat pr, Ramadani) me kod. 11000010136 nga ora 09:00 deri 21:00

Restorani Gërmi (Freskia, Lira) me kod. 11000010049 nga ora 09:00 deri 21:00

Ndriçimi Gërmi me kod. 11000010050 nga ora 09:00 deri 21:00

Sofalia 2 me kod. 11000010113 nga ora 09:00 deri 21:00

Villa Gërmia me kod. 11000010048 nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: rrugët: Aleks Buda, Mbretëresha Teutë, Shpëtim Robaj, Gjon Buzuku, Labëria, Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe AUK-u.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm dhe i transformatorit në TS Bota Sot.

7.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

LP 10kV Prugovci (kodi: 10013012) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës N01 12/2200 dhe demontimi i shtyllës ekzistuese.

8.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Tabja (kodi: 14000001006 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasani.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kabllos 10kV në TS Tabja.

9.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasani.

Arsyeja e ndërprerjes: projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

TS 10/04 KV Prelez I Muhaxherëve lagjja Vranovcë (Kodi: 40041003259) nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Ferizaj: rr. “G.Tërbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe Muhaxherëve dhe bizniset private.

Arsyeja: PLC të rrjetit të tensionit të ulët.

08.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10 kV Nr.23 Luboteni (Kodi: 12000016) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:05 dhe nga ora 20:55 deri 21:00

Vendet: Lagjja e Muhaxherëve, Parku, dhe Pompat (park).

Arsyeja e ndërprerjes: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Shefqet Zeneli (Kodi: 12000016149) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet:Nje pjese (Objekte – Banesa ne rr.Gustav Majer,Rrustem Statovci si dhe Halil Alidemaj).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave dalëse të tensionit të mesëm me ndarës në TS Shefqet Zeneli.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Parku 3 (Kodi: 12000016127) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet:Objekt – Banese

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm me ndarës në TS Shefqet Zeneli.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Pompat e Ujësjellësit Batllava (Kodi: 12000016077) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Pompat e Ujësjellësit Batllava në Parkun e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave dalëse të tensionit të mesëm me ndarës në TS Shefqet Zeneli.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Sami Ahmeti (Kodi: 11000021184) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Një pjesë e rr. Tringë Smajli ( banesë) afër hotel Sirius.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërimi i transformatorit.

6.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasani.

Arsyeja e ndërprerjes: projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

06.09.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10/04 kV Euromedi (Kodi: 15018016097 ) prej orës 12:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Rr. Fazli Grajqevci, Naum Veqilharxhi, Azem Bejta, Kongresi i Manastirit, Spitali Euromed, Mobin dhe shpk. Mobilje.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit dhe montimi i daljeve të reja.

07.09.2020

Punime nga palët e treta

Prizreni

1.

Nga NS 110/10 kV “Prizreni 3” do të ndërprehet:

LP10/04 kV Malësia e Re (Kodi: 31000030 ) prej orës 09:00 deri ne ora 10:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Realizimi e energjizimi sipas rekomandimit të komisionit për pranim teknik. /

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu