Trafiku Urban ka një njoftim të rëndësishëm për qytetarët

0

Trafiku Urban ka njoftuar qytetarët se përderisa është ende në fuqi vendimi për mbajtjen e distancës, janë të obliguar që të mos lejojnë më tepër se 25 udhëtarë nëpër autobusë.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare, kjo ndërmarrje ka kërkuar mirëkuptimin e qytetarëve për këtë çështje.

“Derisa nga institucionet e vendit është në fuqi vendimi për mbajtjen e distancës, jemi të obliguar, sikur edhe deri më tani, që autobusët tanë të udhëtojnë me numër të kufizuar të udhëtarëve.

Me fillimin e vitit shkollor, do të rriten shumë më tepër kërkesat për udhëtim, andaj për këtë arsye e kërkojmë mirëkuptim e qytetarëve se duke u bazuar në Vendimin e Qeverisë dhe kapacitetin e brendshëm të autobusit, nuk mund të lejohen më tepër se 25 udhëtarë”, thuhet në njoftim.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu