Fotografia më e qartë e hënës që është shkrepur ndonjëherë

0

Hëna është një gjë shumë e rëndësishme për Tokën. Tani, një fotograf nga Kalifornia ka kapur imazhin më të qartë të hënës që i ka shtangur të gjithë.

Hëna ka qenë gjithmonë një temë kurioziteti për disa studiues dhe shkencëtarë. Tani fotografia e fundit e një astrofotografi të hënës i ka lënë të gjithë të shtangur. Njerëzit nuk mund të mos admirojnë këtë fotografi të klikuar nga fotografi kalifornian.

Hëna është një aspekt i rëndësishëm për jetën në Tokë. Ekzistenca e hënës ka ndihmuar shkencëtarët dhe studiuesit të kuptojnë sistemin tonë diellor dhe disa aspekte të tjera në hapësirë. Edhe pse ne si njerëz kemi qenë dëshmitarë të disa imazheve të hënës ndër vite, kurioziteti ynë nuk duket se ka marrë fund.

Kur na thuhet të përshkruajmë hënën, të gjithë mendojmë për një objekt sferik në hapësirë që ka ngjyrë të bardhë dhe ka shenja gri të kraterit. Kjo është një nga imazhet më të njohura të siguruara nga NASA. Por tani një imazh i hënës së re po tërheq vëmendjen e të gjithëve.

Kjo fotografi është një fotografi e pa parë më parë e hënës që u ka marrë frymën të gjithëve. Kur autori ngarkoi këtë fotografi në Instagram, ai gjithashtu detajoi se si ai arriti të klikonte këtë imazh mahnitës.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu