Mërgimtarët pas kthimit nga Kosova në Belgjikë obligohen të vetëizolohen 7 ditë

0

Belgjika ka ndryshuar masat për parandalimin e COVID-19.

Sipas këtyre ndryshimeve, të gjithë ata që kthehen në Belgjikë janë të obliguar për vetizolim 7-ditor dhe test për COVID-19.

Ambasada e Kosovës në Belgjikë ka njoftuar se me këto masa personat që kanë vetëm shtetësi belge (jo dhe të Kosovës) tani mund të udhëtojnë në Kosovë nga aeroportet e Belgjikës pa pasur nevojë të dëshmojnë me dokument të vlefshëm që posedojnë shtetësinë e Kosovës.

Ky është njoftimi i plotë:

INFORMACION PËR QARKULLIMIN E SHTETASVE TË KOSOVËSPas ndryshimeve në masat për parandalimin e COVID-19, pas datës 25…

Posted by Shërbimi Konsullor i Ambasadës së Kosovës në Bruksel on Tuesday, September 29, 2020

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu