Protestojnë fermerët, derdhin qumështin te rrethi i Dragodanit

0

Përfaqësuesit e fermerëve të qumështit kanë bllokuar rrugën te rrethi i Dragodanit, në Prishtinë.

Kjo po bëhet si shenjë pakënaqësie meqë përfaqësuesit e fermerëve të qumështit nuk u lejuan që të parakalonin nga rruga “Garibaldi” rreth Katedrales, te Mensa e Studentëve e në fund për t’u ndalur te Qeveria e Kosovës.

Protestuesit kane derdhur qumështin e tyre në rreth te Dragodani, kjo pasi që nuk janë lejuar që të kalonin për te Qeveria. Protesta e sotme vjen për shkak pakënaqësive dhe injorimit të kërkesave të tyre për largimin e produkteve me vaj palme.

Policia e Kosovës ka thënë se kjo proteste nuk është lejuar të mbahet dhe ka lutur protestuesit që të shpërndaheshin.

Mirëpo organizatori i kësaj proteste Ramadan Mema ka thënë se protestuesit nuk janë thirrur por kanë dalur vetë dhe se nuk ka të drejte askush t’i pengojë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu