Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

0

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.
Në TS 35/10 kV Vrella do të ndërprehet:
Dalja 10kV Fshatrat Magure (kodi: 41048002) prej orës 10:00 – 14:00 .
Vendet: Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc, Gllanice.
Arsyeja: Montimi i ndarësit linjore 10(20) kV

2.
Në TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Gaqka (kodi: 40042002) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizniset private.
Arsyeja: Pastrimi I trasese.

Gjakovë

1.
Në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:
Dalja 10kV Xërxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00-14:00.
Vendet: Xëxe – kryesisht konsumatorë komercial – biznese
Arsyeja: Tërheqja e përquesve të TM dhe pastrimi i trases.

2.
Në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dejni (kodi: 82081007) prej orës 13:00-16:00.
Vendet: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).
Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

3
Në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:
Dalja 10kV Opterusha (kodi: 82000010) prej orës 09:00-12:00.
Vendet: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.
Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

Peja

1.
Në TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10kV Zajmi (kodi: 52000104) prej orës 10:00 – 14:00 .
Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.
Arsyeja: Ndrrimi i shtyllave T.M. pastrami i trases.

Gjilan

1.
Në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
Dalja 10kV Tërpeza (kodi: 61065012) prej orës 10:00 -14:00.
Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1 .
Arsyeja: Montim i shtyllës 12m në mes fushe.

Mitrovicë

1.
Në TS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Qytet e fshatra (kodi: 73000003) prej orës 10:00 -14:00.
Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë..
Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kv në shtyllën e re, terheqja e përcuesëve të lakuar dhe vendosja e siguresave 10kv.

2.

Në TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:
Dalja 10kV Kqiqi (kodi: 700000102) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh..
Arsyeja: Pastrimi I trasesë.

07.10.2020
Punime nga palët e treta

1
Në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TS Shkolla Teknike (Kodi:52000012007) prej 15:00-17:00
Vendet: Rr.Skender Rexhepi (një pjesë), rr.Abedin Rexha (një pjesë), pjesa e qytetit kah rrethi.
Arsyeja : Montimi i letfes me izolim në panelin ekzistues të TS.

07.10.2020
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
Në TS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TS Xhamija Kulla (Kodi: 15018018066) prej 09:00-16:00
Vendet: Një pjesë e fshatit Bardh i Madh, pjesa kah xhamia.
Arsyeja : Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues

2.
Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
TS 10/04kV TS Bazeni-Germi (kodi: 11000010047) prej orës 09:00 deri në ora 21:00
TS 10/04kV TS Resto.Germi,rest. Freskia,Lira (kodi: 11000010049) prej orës 09:00 deri në ora 21:00
TS 10/04kV TS Ndriqimi Germi (kodi: 11000010050) prej orës 09:00 deri në ora 21:00
TS 10/04kV TS Villa Germia (kodi: 11000010048) prej orës 09:00 deri në ora 21:00
Vendet: Një pjesë e Gërmis, Sofalis,
Arsyeja: Energjizimi i TSB -ës së re.

3.
TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet:Nje pjese e Rr. Skenderbeu, nje pjese e Valon Hasani,
Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019”, LOT 10 Prishtina – konsumatoreve ne rrjetin e ri
4.
TS 110/35/10 kV Palaj (Kodi:180240) do të ketë ndërprerje totale prej orës 13:00-15:00
Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc, qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë-e Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci, Fidanishte ,Fidanishte Kastriot ,Hashant,Elektro monti,Palaj.Stanovci i ulet, Prilluzha,Lumi i madh,GllavotiniBivolaku,Zhilivoda,Strovci dhe Bequku

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu