Në këto qytete dhe fshatra do të ketë nesër ndërprerje të rrymës deri në 12 orë

0

Për shkak të punimeve për sigurinë e sistemit, KEDS-i ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Kosovë.

Kohëzgjatja e ndërprerjes së rrymës dallon sipas lokaliteteve në rajone të ndryshme në vend. Më së gjati rrymë nuk do të ketë për 12 orë.

Njoftimi i KEDS-it.

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 07-10-2020

1.

Në TS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Xhamija Kulla (Kodi: 15018018066) prej 09:00-16:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardh i Madh, pjesa kah xhamia.

Arsyeja : Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues

2.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Bazeni-Germi (kodi: 11000010047) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS Resto.Germi,rest. Freskia,Lira (kodi: 11000010049) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS Ndriqimi Germi (kodi: 11000010050) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS Villa Germia (kodi: 11000010048) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e Gërmis, Sofalis,

Arsyeja: Energjizimi i TSB -ës së re.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet:Nje pjese e Rr. Skenderbeu, nje pjese e Valon Hasani,

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatoreve ne rrjetin e ri

4.

TS 110/35/10 kV Palaj (Kodi:180240) do te kete nderprj totale prej ores 13:00-15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc, qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë-e Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci, Fidanishte ,Fidanishte Kastriot ,Hashant,Elektro monti,Palaj.Stanovci i ulet, Prilluzha,Lumi i madh,GllavotiniBivolaku,Zhilivoda,Strovci dhe Bequku

Arsyeja: Testimi i versionit të ri të software-it të SCADA-s.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 07-10-2020

1

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Lumi Madh-Prugovc (Kodi: 15019008) prej ores 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Raskova,Bakshia,Mulliri Prugovc,Berishët,Arena store,Plashnik Prugovc,Vehbi Pllana privat..

Arsyeja: Pastrimi i trases shtrëngimi i përquesve.

2

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS10/04kV j9 Llukar (Kodi: 13000004) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Llukar, Makovc, Sinidoll .

Arsyeja: Vendosja e dy ndarësave linjor 10ëkV].

Rajoni i Pejës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 07-10-2020

1

Në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Shkolla Teknike (Kodi:52000012007) prej 15:00-17:00

Vendet: Rr.Skender Rexhepi (një pjesë), rr.Abedin Rexha (një pjesë), pjesa e qytetit kah rrethi.

Arsyeja : Montimi i letfes me izolim në panelin ekzistues të TS.

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 07-10-2020

1.

Në TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gaqka (kodi: 40042002) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrimi I trasese.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 07-10-2020

1.

TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 70000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Shipol, Fshati Vaganic, Fshati Vernic,Fshati Pirq

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja ndërpresit TS -Vaganica 1 tërheqja e përquesve 10 Kv.

2.

Në TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kqiqi (kodi: 700000102) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh..

Arsyeja: Pastrimi I trasese.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 07-10-2020

1

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10KV Dragabili (Kodi: 82082006) prej ores 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha(1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja: Tërheqja e përquesve të TM dhe pastrimi i trases.

2

Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pataqani (Kodi: 82000001) prej orës 09:00 -12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç.

Arsyeja: Pastrim i trases.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 07-10-2020

1.

TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i vjetë.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor (2) degzimi për Makresh të epërm dhe Makresh të ulët.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu