TRAFIKU URBAN KA NJË NJOFTIM PËR ATA QË UDHËTOJNË ME LINJËN 3

0

Trafiku Urban i komunës së Prishtinës, ka njoftuar të gjithë qytetarët e lagjes Mat, se për shkak të punimeve në rrugën “Muharrem Fejza” janë të detyruar të bëjnë devijimin nga linja e rregullt për autobusët e Linjës numër 3.

Ky është njoftimi i plotë”

“Njoftim për devijim të qarkullimit në Linjen 3

Të nderuar qytetarë të lagjes Mat,
ju njoftojmë se për shkak te punimeve në RR. “Muharrem Fejza”, jemi te detyruar te bëjmë devijim nga linja e rregullt per autobusët e Linjës Nr.3, andaj kërkojmë mirëkuptimin tuaj!
Deri të marten, dt.13.10.2020, autobusët do të qarkullojnë përgjatë Rr. “B” për të vazhduar në Rr. ”C” deri në piken e fundit tek Rrethi Matit dhe anasjelltas.

Për informata të drejtpërdrejta:
Mob: 045 10 11 28
Mob & Viber: +383 45 10 11 23
Mob & Viber: +383 45 10 11 22”

Njoftim për devijim të qarkullimit në Linjen 3Të nderuar qytetarë të lagjes Mat, ju njoftojmë se për shkak te…

Posted by Trafiku Urban Prishtinë on Friday, October 9, 2020

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu