Pa rrymë deri në 12 orë nesër do të mbesin këto lokalitete të Kosovës

0

Për shkak të punimeve në projekte investuese dhe për shkak të punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.
Sipas KEDS-it, koha më e gjatë e ndërprerjes së rrymës është 12 orë.
Ky është orari sipas KEDS-it për rajonet e vendit:

Rajoni i Prishtinës
Punime në projekte investive

Data e punimit: 13-10-2020

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 nga dalja 10 kV j9 Llukar do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 – 15:30

Vendet: TS TSB Llukar.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.
Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Nje pjese e rRr. Skënderbeu dhe një pjesë e Valon Hasanit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatoreve në rrjetin e ri.
3.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Përparimi (kodi: 19100002) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Bulevardi Bill Kllinton, rr.Tirana dh err. Robert Doll.
Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe i kthinave në TS Përparimi.

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 13-10-2020

1.
Në NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Revizion i daljes.

2.

Në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.
Arsyeja: Vendosja e një ndarësi dhe ndërrimi i shtyllave të dëmtuara.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 13-10-2020
1.

Në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.
Arsyeja: Pastrim i trasesë nga vegjetacioni.

2.

Në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (Kodi: 51000008) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq dhe Strellci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 13-10-2020

1.

Në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi II (Kodi: 30034003) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 13-10-2020

1.

Në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

2.

Në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 10:00 – 12:00 dhe 13:00-15:30

Vendet: Trimi, Bablaku, Mirashi, Cernilla, Murakova; bizneset: Ballkani qeramikë, Xheni Group,

Ferplast 2, Eurometali, Kosova Limos, Platinium, Swis, Relax, Elda Patroni dhe Next home.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 13-10-2020

1.

Në NS 110/10kV Vushtira 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekstra (Kodi: 73000006) prej orës 11:00 deri në ora 11:30.

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Shote Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, e Shalës, Drenicës, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

Arsyeja: Shkarkimi i LP 10kV Ekstra.

2.

Në NS 110/10kV Vushtira 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grupi i Bizneseve (Kodi: 73000013) prej orës 10:00 deri në ora 11:30.

Vendet: Emona, Edona dhe Objekti i KEDS-it.

Arsyeja: Shkarkimi i LP 10kV Ekstra.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 13-10-2020

1.

Në NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Uëjz.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu