Punimet në rrjet, pa rrymë nesër do të mbesin këto vendbanime të Kosovës

0

Kompania për shpërndarjen e energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve në projekte investive dhe punëve të tjera nesër disa vendbanime në Kosovë do të mbesin pa rrymë.
Koha më e gjatë pa rrymë të enjten do të jetë 8 orë.
Ky është orari sipas KEDS-it.

Rajoni i Prishtinës
Punime në projekte investive

Data e punimit: 15-10-2020

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.
Në NS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04kV Bajqinë (kodi: 15018018064) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: Një pjesë e Bajqinës.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave.
3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

10/04 KV Kombinati (kodi: 14000002013) prej orës 08:00 – 12:00
Vendet: TS Kombinati.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve te reja – projekti Lot 3 -Kombinat.
4.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Nje pjesë e rr. Skënderbeu dhe një pjesë e rr.Valon Hasani.
Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

5.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Ilirida 5 (Kodi: 11000008043) nga ora 09:00 – 21:00
Vendet: rr.Naser Hajrizi.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit
Data e punimit: 15-10-2020

1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10 kV në degëzimin Sferrkë.

2.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej ores 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogana, Jabllanica e Madhe dhe HEC-Radavci.

Në daljen 10kV Radavci ka BRRE.

Arsyeja: Pastrimi i linjave nga vegjetacioni.

3.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci i Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i linjave nga vegjetacioni.

Rajoni i Prizrenit

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 15-10-2020

1.

Në TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studenqan 1 (Kodi:32000018) prej 10:00-12:00

Vendet: fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan.

Arsyeja: Energjizimin e Transformatorit te ri 630kVA për gurthyesin “Gjemi” Sh.p.k.

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 15-10-2020

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Ndërrimi i isolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej 09:00 – 12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimit të linjave nga vegjetacioni.

Rajoni i Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 15-10-2020

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1(Bibaj) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaji III (kod: 400420) dhe NS 35/10kV Ferizaji I (kod: 400400) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej dt.14.10.2020 orës 22:00 deri me dt.15.10.2020 deri ne ora 10:00

Vendet: Rrugët: Ahmet Kaçiku, Ali Kelmendi, Dëshmorët e Kombit, e Dardanisë, Epopeja e Jezercit (një pjesë), Hoxhë Kadri Prishtina, Isa Boletini, Mustafë Goga, Ramadan Rexhepi, Sanije Rexhepi, Sejdi Sejdiu, Smajl Gorani, Tahir Sinani dhe Uran Tinova (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Afrim Zhitija, Ahmet Delija (një pjesë), Aleksandër Mojsiu (një pjesë), Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Astrit Bytyqi, Azem Shkreli (një pjesë), Besim Fazliu, Besim Qarri (një pjesë), Daut Dauti,Dimitrije Tucoviq,Emin Duraku, Esat Mekuli (një pjesë), Faton Vehbiu (një pjesë), Fazli Sojeva, Ganimete Tërbeshi, Gëzim Sahiti, Gjon Sereqi, Halil Alidemaj, Kemajl Hetemi, Kuvendi i Arbërit, Marije Shllaku, Mic Sokoli (një pjesë), Naim Frashëri, Nazmi Uksmajli, Mustaf Goga (një pjesë), Sander Prosi, Tahir Meha (një pjesë), Tahir Sinani, Tomorri (një pjesë), Vllezërit Gërvalla, Vllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Xhon Sereqi (një pjesë), Afrim Abazi (një pjesë), Ajet Gërguri (një pjesë), At Pren Doqi (një pjesë), Drenica (një pjesë), e Dukagjinit (një pjesë), e Dardanisë, e Kaçanikut (një pjesë), e Lubetenit, e Shkumbinit (një pjesë), Epopeja e Jezercit, Eqrem Çabej (një pjesë), Gjergj Kastrioti (një pjesë), Gucia (një pjesë), Hasan Çerkini, Idriz Seferi (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Mbretëresha Tetutë (një pjesë), Migjeni (një pjesë), Musine Kokollari (një pjesë), Naim Beka, Nazim Bakiu (një pjesë), Njazi Bajraktari, Pjetër Budi (një pjesë), Qamëria (një pjesë), Ramadan Salihu, Ramush Satrolli (një pjesë), Sadik Bega (një pjesë), Shtjefan Gjeçovi (një pjesë), Tefta Tashko (një pjesë), Ulpiana (një pjesë) dhe Xhemë Gostivari (një pjesë), i, Ahmet Hoxha, Bekim Osmani, Beteja e Kosharës, rr. e Adriatikut (një pjesë), e Dibrës (një pjesë), e Lubjanës (një pjesë), Hamëz Jashari, Latif Hasani (një pjesë), Lepenci (një pjesë), Lulzim Guta, Metush Krasniqi, Rifat Berisha, Riza Goga, Sadik Bega (një pjesë), Sadik Trafashiku, Sali Baliu, Sharrit, Skënderbeu, Toni Bler, Vjosa (një pjesë), William Walker (një pjesë), Xhimi Shea (një pjesë) dhe Zenel Hajdini, 15 Shkurti (një pjesë), Agim Matoshi (një pjesë), Asim Vokshi (një pjesë), Avdyl Dura, Besim Rexhepi, , e Ilirisë, Ejup Statovci (një pjesë), Enver Topalli, Gjemajl Kada (një pjesë), Imri Halili (një pjesë), Indrit Cara (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Rexhep Bislimi, Rifat Berisha (një pjesë), Xhemajl Kada (një pjesë) dhe Saranda (një pjesë), Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë), Agim Prodani (një pjesë), Ali Hadri, Beq Heta (një pjesë), Besim Rexhepi (një pjesë), Elhami Hasani (një pjesë), Enver Maloku (një pjesë), Faik Rexha (një pjesë), Gramozi (një pjesë), Gursel e Bajram Sylejmani, Hajdin Matoshi (një pjesë), Imri Halili, Lagja e Qiraxhive, Liman Reka, Luigj Gurakuqi (një pjesë), Mujo Ulqinaku (një pjesë), Nekadin (një pjesë), Rexhë Berisha (një pjesë), Riza Matoshi (një pjesë), Rrezak Shala, Sylejman Pitarka (një pjesë), Vezir Jashari, Viktor Hygo (një pjesë), Xhyli Semaja (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Voskopojë;

Fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët, Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë), Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias, Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Qardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave të vendosura brenda nënstacionit Ferizaj III.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 15-10-2020

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kV në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar.

2.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 09:00 -12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 15-10-2020

1.

TS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raq-Moglicë (Kodi: 81000117) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, rr.Minatori, Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

2.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konvikti (Kodi: 81084022) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: rr.Bujar Syla (1konsumator), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Mbretëresha Teuta, rr.Musa Zajmi, rr.Rruga Tirana, rr. Xh.Gjakova dhe rr. Xhemajl Avdullahu.

Arsyeja: Instalimi i ndërprerësit kufitar për pozita.

3.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Opterusha (Kodi: 82000010 )prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoça dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

4.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007)prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim i trasesë.

Rajoni i Gjilanit

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 15-10-2020

1.

Në TS 110/10kV Gjilan 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi:60062002) prej 09:00-14:00

Vendet: fshatrat: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit (rritja e fuqisë).

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 15-10-2020

1.

TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të kalbura me shtylla të betonit ( 2 Mellce +1 Dragancë).

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu