KEDS paralajmëron qytetarët: Këto vende do të mbesin pa rrymë për shkak të punimeve në rrjet

0

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

21.10.2020

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turuqica.

Arsyeja : Pastrimi i trasesë

Pejë

1.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) prej orës 09:00 -12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja .

Arsyeja: Pastrimi trasesë

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (nje pjese), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirt .

Arsyeja: Ndërimi I shtyllave të kalbura me shtylla të betonit Qelik dhe Selishtë.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra (Kodi: 70000014) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Qendrën e Qytetit

Arsyeja: Kontrollimi, shtimi vajit në TS 10/04.KV

2.

Nga TS 35/10kV Shupkovci | do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 70000101) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja: Pastrimit te linjes 10kV nga vegjetacioni.

3.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grupi i Bizneseve (Kodi: 73000013) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Emona , Edona Objektin e Kedsit

Arsyeja: Montimi i kthinës 10kV në TS intereks

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.

Arsyeja: Pastrim i trases

Prizren

1.

TS 35/10(kV Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radesha (Kodi: 30037006) prej orës 09:00 -12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Baqkë,Dikancë,Leshtan,Radesh .

Arsyeja: Pastrim i trasesë

Punime në projekte investive

21.10.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC

Punime në projekte investive

22.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Badovci (me kod: 100140), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Minierat Kishnicë, Minierat Kishnicë Trepça N.Berde, Bejta komerc kishnic, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci Gushterica e epërme, Shushica, Badovc i ri, Metaliku-Janjevë, K.U.R. “PRISHTINA”, ”GC METAL” SH.P.K Florin Imeri,

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

2.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – kyqja e konsumatorëve në

rrjetin e ri.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podrumi (Kodi: 82081008) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë, Sapniq (një pjesë).

Arsyeja: Lidhja e sustës për akordim të ndërprerësit.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV ” MBTS ” BANKA ” (Kodi: 40040001003) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS MBTS ” BANKA ”

TS 10/04 kV Lorik Jashari (Kodi: 40040001190) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Lorik Jashari

TS 10/04 kV Vehbi Salihu ” (Kodi: 40040001174) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS – Vehbi Salihu ” ”

Arsyeja: Energjizimi i TS të ri.

Punime nga palët e treta

22.10.2020

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS. 10/04kV Barakat (Kodi 73000007007 ) nga ora 11:00 deri në 15:00

Vendet: Ts. Barakat

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit dhe panelit TU.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dardania II (Kodi 51000004) nga ora 12:00 -12:15 si dhe 16:45 – 17:00

Vendet: Pompa e benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2,Jasiqi1, Banja,Mulliri Jusaj, Molika kontroll tek Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, te Bellopoja, Dardanija 2, Dardanija 1, Dardanija 7, Dardanija 4 .

Degzimi 10kV (Kodi 51000004007,008,009,010,011,013,014,015,022,024.) nga ora 12:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Banja, Molika Kontrolla tek, Jasiqi l dhe II, Tregu Raushiq, Mulliri Jusaj, Qatip Jusaj-Motel, NN “DELTA ” Sefedin Avdijaj, Metë Gashi.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit nentoksor bazuar nga zgjidhjen teknike me nr 8058

2

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi 53000004) nga ora 10:00 – 10:30 si dhe 14:00 -14:30

Vendet: Isniq,Lebush,Strellc i epër, Strellc i ultë.

TS 10/04kV Lëbush Hysenaj (Kodi 53000004030) nga ora 10:00 deri në ora 14:30

Vendet: Lëbush Hysenaj

Arsyeja: Vendosja e transformatorit të ri dhe ndrrimi i panelit TU.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu