KEDS paralajmëron qytetarët për ndërprerje të rrymës në këto vende

0

KEDS ka paralajmëruar për ndërprerje të energjisë elektrike si rezultat i rinovimit të rrjetit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

22.10.2020

Arsyeja :Punime të domosdoshme për siguri te sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

22.10.2020

Prishtine

1.

Në TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekolle –Hjakobille (kodi: 14016004 ) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Vendosja e një ndarësi dhe pastrimi i trasesë.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10 kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Janjeva (kodi: 10014011) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet:. Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci Gushterica e eperme Shushica.

Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave te siguresave neper trafostacione.

2.

Në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku-bizneset (Kodi: 40041005) nga ora 10:00 – 15:30

Vendet:Rubofc, Bablak,Babushan, Murakov,Mirash, Mirash I ri.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension .

Prizren

1.

Në TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e Qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Ndrrim i shtyllave te demtuara, shtrengim i perquesve.

2.

Në TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobradi (kodi: 30036008) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit..

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Gjakove

1.

Në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq. Rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja e shtyles TM dhe demontim montimi

2.

Në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (kodi: 81000004) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Peja

1.

Në TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanice (kodi: 52000003) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjevik i Madh, Jashanic, Jellovc, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv ne degzim Jashanicë

Verejtje: Gjate kesaj nderprerje pa furnizim me tension mbetet edhe BRE Led Light Technology (Kodi:52000003041)

2.

Në NS 35/10kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Onix (kodi: 50052006) prej orës 09:00 – 12:00

Vendet: Fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Verejtje: Gjate kesaj nderprerje pa tension mbetet BRE : Onix Solar (Kodi:500520045)

3.

Në NS 110/10kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (kodi: 54000002) prej orës 13:00 – 16:00

Vendet: Rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë), Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Fshatrat: Açarevë, Burojë, Burojë-Lagja: Beqani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamija, Izbicë, Izbicë-Lagja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliç, Kopiliç-Lagja: Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli,Kopiliç i Epërm, Kopiliç i Poshtëm, Turiçevc, Turiçevc-Lagja: Abazi, Ali Obrija, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve,Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik.

Arsyeja: Punimi I shtyllave dhe Shterngimi I perquesve kontrollimi I TS per Vaj etj.

2.

Në NS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi: 700000104) nga ora 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Pastrimi I linjes 10kV nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Në TS 110/10 kV Kamenica nga dalja 10 kV Tuxhevci do të ndërprehet degezimi prej ores 11:00-14:00.

TS qe mbesin pa tension :

TS 10/0.4 kV Bosce1 62000004105

TS 10/0.4 kV Bratillovc 62000004141

TS 10/0.4 kV firiqeva 62000004142

TS 10/0.4 kV Feriqeva2 62000004143

TS 10/0.4 kV Gmica 1 62000004144

TS 10/0.4 kV Gmica 2 62000004145

TS 10/0.4 kV Tuxhevci 1 62000004146

TS 10/0.4 kV Zajqefc 62000004149

TS 10/0.4 kV Fabrika e Briketit- Islam M. Huruglica 62000004158

TS 10/0.4 kV PUNËTORI PËR PËRPUNIMIN E DRURIT Afrim Lam Demaj 62000004160

TS 10/0.4 kV FABRIKA E UJIT Rahim Xhafer Imeri 62000004354

TS 10/0.4 kV Grizime, Kamenicë 62000004356

Vendet: Bosce, Firiqev, Gmica,Tuxheci, zajqeci, Cfirca

Arsyeja :Prerja e drunjeve.

2.

Në TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Germova (kodi: 61067003) prej orës 12:00 – 14:30 .

Vendet:. Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban. .

Arsyeja: Kyqja e daljes Binqes në Stabiliment

3.

Në TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Smira (kodi: 61067006) prej orës 12:00 – 14:30 .

Vendet:. Fshatrat: Drobresh, Gërmovë (një pjesë), Kabash dhe Smirë..

Arsyeja: Kyqja e daljes Binqes në Stabiliment

Punime në projekte investive

23.10.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Semitronix (Kodi: 10000012) nga ora 09:00 – 18:00

Vendet:Pompa trikom, Interex, Lesna ing AFA, Semitronix construction, TS Nisret Krasniqi, TS Petrit Deshishku,TS Bashkim Deshishku

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe kokave te tensionit te mesëm

3.

Në NS 35/10 kV Fushe Kosove do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Mesbardh 1 (Kodi: 15018008069) nga ora 09:00 – 16:00

Vendet: Mesbardh nje pjese, rr.Bardhi.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave

4.

Në NS 220/ 35/10 kV Podujeva do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Kombinati (Kodi: 14000002013) nga ora 08:00 – 11:00

TS 10/04 kV Spitali (Kodi: 14000002012) nga ora 08:00 – 11:00

Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, rr. Ali ajeti, rr.Lordi Bajron, rr.Bedri Bajrami, rr.Fahri Fazliu, rr.Agron rrahmani

Arsyeja: Ngritja e shtyllave

5.

Në NS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Bajqincët (kodi: 15018018064) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet:Fsh. Bardhi I madh një pjese.

Arsyeja: Shtrirje e kabllos

6.

Në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Ismet asllani (Kodi: 13000006085) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Rr. Ismet Asllani, rr.Viktor Hugo, rr.Haxhi Zeka ( nje pjese).

Arsyeja: Nderrimi i transformotorit dhe kthinave

7.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonija (Kodi: 10000013) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike

Prizren

1.

Në TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Pirana (kodi 300340) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë, Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz, Piranë, Randobravë, Retijë dhe Reti e Poshtme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë), Biznese në Piranë dhe Krushë e Vogël dhe I.M.N”Tulltorja” në Landovicë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi (Kodi: 40041001) nga ora 09:00 – 11:00

Vendet: Rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë). Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e konzollave ne linje ekzistuese.

22.10.2020

Prishtine

1.

Në TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekolle –Hjakobille (kodi: 14016004 ) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Vendosja e një ndarësi dhe pastrimi i trasesë.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10 kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Janjeva (kodi: 10014011) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet:. Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci Gushterica e eperme Shushica.

Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave te siguresave neper trafostacione.

2.

Në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku-bizneset (Kodi: 40041005) nga ora 10:00 – 15:30

Vendet:Rubofc, Bablak,Babushan, Murakov,Mirash, Mirash I ri.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension .

Prizren

1.

Në TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e Qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Ndrrim i shtyllave te demtuara, shtrengim i perquesve.

2.

Në TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobradi (kodi: 30036008) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit..

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Gjakove

1.

Dalja 10kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq. Rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja e shtyles TM dhe demontim montimi

2.

Në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (kodi: 81000004) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Peja

1.

Në TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanice (kodi: 52000003) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjevik i Madh, Jashanic, Jellovc, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv ne degzim Jashanicë

Verejtje: Gjate kesaj nderprerje pa furnizim me tension mbetet edhe BRE Led Light Technology (Kodi:52000003041)

2.

Në NS 35/10kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Onix (kodi: 50052006) prej orës 09:00 – 12:00

Vendet: Fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Verejtje: Gjate kesaj nderprerje pa tension mbetet BRE : Onix Solar (Kodi:500520045)

3.

Në NS 110/10kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (kodi: 54000002) prej orës 13:00 – 16:00

Vendet: Rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë), Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Fshatrat: Açarevë, Burojë, Burojë-Lagja: Beqani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamija, Izbicë, Izbicë-Lagja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliç, Kopiliç-Lagja: Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli,Kopiliç i Epërm, Kopiliç i Poshtëm, Turiçevc, Turiçevc-Lagja: Abazi, Ali Obrija, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve,Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik.

Arsyeja: Punimi I shtyllave dhe Shterngimi I perquesve kontrollimi I TS per Vaj etj.

2.

Në NS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi: 700000104) nga ora 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Pastrimi I linjes 10kV nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Në TS 110/10 kV Kamenica nga dalja 10 kV Tuxhevci do të ndërprehet degezimi prej ores 11:00-14:00.

TS qe mbesin pa tension :

TS 10/0.4 kV Bosce1 62000004105

TS 10/0.4 kV Bratillovc 62000004141

TS 10/0.4 kV firiqeva 62000004142

TS 10/0.4 kV Feriqeva2 62000004143

TS 10/0.4 kV Gmica 1 62000004144

TS 10/0.4 kV Gmica 2 62000004145

TS 10/0.4 kV Tuxhevci 1 62000004146

TS 10/0.4 kV Zajqefc 62000004149

TS 10/0.4 kV Fabrika e Briketit- Islam M. Huruglica 62000004158

TS 10/0.4 kV PUNËTORI PËR PËRPUNIMIN E DRURIT Afrim Lam Demaj 62000004160

TS 10/0.4 kV FABRIKA E UJIT Rahim Xhafer Imeri 62000004354

TS 10/0.4 kV Grizime, Kamenicë 62000004356

Vendet: Bosce, Firiqev, Gmica,Tuxheci, zajqeci, Cfirca

Arsyeja :Prerja e drunjeve.

2.

Në TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Germova (kodi: 61067003) prej orës 12:00 – 14:30 .

Vendet:. Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban. .

Arsyeja: Kyqja e daljes Binqes në Stabiliment

3.

Në TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Smira (kodi: 61067006) prej orës 12:00 – 14:30 .

Vendet:. Fshatrat: Drobresh, Gërmovë (një pjesë), Kabash dhe Smirë..

Arsyeja: Kyqja e daljes Binqes në Stabiliment

Punime në projekte investive

23.10.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Semitronix (Kodi: 10000012) nga ora 09:00 – 18:00

Vendet:Pompa trikom, Interex, Lesna ing AFA, Semitronix construction, TS Nisret Krasniqi, TS Petrit Deshishku,TS Bashkim Deshishku

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe kokave te tensionit te mesëm

3.

Në NS 35/10 kV Fushe Kosove do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Mesbardh 1 (Kodi: 15018008069) nga ora 09:00 – 16:00

Vendet: Mesbardh nje pjese, rr.Bardhi.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave

4.

Në NS 220/ 35/10 kV Podujeva do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Kombinati (Kodi: 14000002013) nga ora 08:00 – 11:00

TS 10/04 kV Spitali (Kodi: 14000002012) nga ora 08:00 – 11:00

Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, rr. Ali ajeti, rr.Lordi Bajron, rr.Bedri Bajrami, rr.Fahri Fazliu, rr.Agron rrahmani

Arsyeja: Ngritja e shtyllave

5.

Në NS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Bajqincët (kodi: 15018018064) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet:Fsh. Bardhi I madh një pjese.

Arsyeja: Shtrirje e kabllos

6.

Në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Ismet asllani (Kodi: 13000006085) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Rr. Ismet Asllani, rr.Viktor Hugo, rr.Haxhi Zeka ( nje pjese).

Arsyeja: Nderrimi i transformotorit dhe kthinave

7.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonija (Kodi: 10000013) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike

Prizren

1.

Në TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Pirana (kodi 300340) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë, Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz, Piranë, Randobravë, Retijë dhe Reti e Poshtme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë), Biznese në Piranë dhe Krushë e Vogël dhe I.M.N”Tulltorja” në Landovicë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi (Kodi: 40041001) nga ora 09:00 – 11:00

Vendet: Rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë). Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e konzollave ne linje ekzistuese.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu