Shpend Ahmeti: Sot kanë filluar punimet për asfaltimin e këtyre rrugëve në Prishtinë

0

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se kanë filluar me asfaltimin e disa rrugëve në Prishtinë.

Këtë njoftimi Ahmeti e ka bërë përmes faqes së tij zyrtare në Facebook:

“Sot kanë filluar punimet e asfaltimit në rrugën ‘’Arkitekt Karl Gega’’, deri te udhëkryqi i rrugës ”Ali Pashë Tepelena”.

Punimet do të vazhdojnë edhe në asfaltimin e rrugës ‘’Gazmend Zajmi‘’ dhe pritet të përfundohen sipas planifikimeve.

Ju falemnderit për mirëkuptimin!

#prishtina”
https://www.facebook.com/ShpendAhmetii/posts/3435116829891473?__xts__%5B0%5D=68.ARBW4voLpTBV-Ecb1nMxBJDWVDEcEJCsr1eh1epZB165uiiMfTmkZuBIeHKcg5a49A_glR0rFBeKaG3LarsiFcfNSgfXq7XxiEQbyWW2XAI8ZSwGvXTRWBCcBKh9Ej5J4YxOYqWP4zSXRhYMNgKLzTHOtUXyifnV4nE404Ix6azFhYjlACeeMouXl6QI-qaOV6SldLw75Y8d_S_rHlmERDme_sK9KvVc5WYEvQphiksCndnmWHtEaTzNNvWb6ZOyXjQtgawCMGdqbDMpncZrrODOTSq-mVLzpzMe0JRyUiCPEOdXzi4rJPqXDBekaAP9jBeYjSnePLiR7Q5rvLgbZWIIiw&__tn__=-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu