80% e makinave në të gjithë botën janë njëra nga këto katër ngjyra

0

Me sa duket njerëzit zgjedhin ngjyra “të mërzitshme” shpeshherë për makinën e tyre.

Kritikët e makinave shpesh flasin se si në ditët e sotme të gjitha makinat duken njëjtë. Kjo ka të bëjë me faktin se shumë kompani bëjnë bashkëpunime ose ndryshimet në dukje të makinës bëhen që t’i përshtaten aerodinamikëve dhe sigurisë më mirë, shkruan “CNCB”.

Mirëpo kjo vlen edhe për ngjyrat e makinave.

80% e makinave në të gjithë botën janë akromatike, pra me ngjyra jo të larmishme, siç janë e bardha, e zeza, ngjyrë hiri dhe ngjyrë argjendi.

39% janë të bardha dhe 39% tjetër janë ngjyrë të zezë, hiri ose argjendi.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu