970 GJOBA PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE NDAJ COVDI-19

0

Gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 970 gjoba ndaj personave që nuk respektuan masat antiCOVID të vendosura nga institucionet shëndetësore.

Veç këtyre u shqiptuan edhe 956 gjoba të tjera për shkelësit e rregullave të trafikut.

Ndërkaq, gjatë 24 orëve raportohet se në rrugët e Kosovës janë shkaktuar 21 aksidente trafiku me të lënduar de 37 aksidente me dëme materiale.

E brenda një dite policia ka arrestuar 15 persona dhe 10 të tjerë i ka dërguar në mbajtje dhe 2 në vuajte të dënimit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu