Punime nga KEDS, nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto lokalitete

0

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në sistemin energjetik të vendit në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës.
Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 28-10-2020

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva (NS 35/10 Koliqi dhe SSH Shajkovc 35/35kV) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Batllava (kodi 140150) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

2.

TS 35/10kV Fushë Kosova II nga dalja 10kV Vragolia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 (Kodi 15018007009) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Vragoli 1 BTS blinda

Arsyeja: ngritja e shtyllave

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla e Sabiti (Kodi: 14000001196) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjëja te Sabiti

Arsyeja: Ndryshimi i pozicionit dhe kapacitetit te ormanit A02

4.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:30 – 09:00 si dhe nga 15:00 – 17:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik

NS 10/0.4kV Tërstenik Mullovit (Kodi: 16100028125) prej orës 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Tërstenik Mullovit

Arsyeja: Nderrimi i ormanit dhe ndaresit.

5.

Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Baice Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja : Energjizimi i TS-it te ri

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 28-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bardhi i Madhë (Kodi: 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e F.Kosovës pas Hekurullës, Kuzmini dhe Bardhin e Madhë .

Arsyeja e shkyçjes: Pastrimi i trases, kontrollimi i TS për vaj.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 28-10-2020

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSB Bërnic e epër (Kodi: 13000001004) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bërnic e epër.

Arsyeja: Punimeve në RTU.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 28-10-2020

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik.

Arsyeja e shkyçjes: Pastrim i trases nga vegjetacioni

2.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rakoshi (Kodi: 54000006) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e ndarsit 10 kv në degzim për kernin.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 28-10-2020

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusht-Gorozhup (Kodi: 30035008) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Gorozhubi, Mile,Plane dhe një pjesë të Zhurit.

Arsyeja e shkyçjes: Pastrim I trases nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkolla normale (Kodi: 30033004) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale , KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.

Arsyeja e shkyçjes: Shkarkimi i daljes 10 kV shkolla normale. Aktivizimi i daljes së re drejtimi Kfori Turk.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 28-10-2020

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujësjellësi i Vjetër (Kodi: 70000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Qendra e Qytetit.

Arsyeja e shkyçjes: Kontrollimi Shtimi të vajit në për TS 10/04.KV dhe vendosja e shkarkusëve 10.KV.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 28-10-2020

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet:. Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë

Arsyeja e shkyçjes: Pastrimi I trases nga vegjetacioni.

Rajoni i Gjilanit

Punime në projekte investive

Data e punimit: 28-10-2020

1.

Nga TS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

NS 35/10kV Lladova (kodi 610660) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh, Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër, F. e radiatorëve në fshatin Zhegër, Mulliri në fshatin Lladrovë, Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu