SELMANAJ E HOTI DALIN NË NJË BAR, KRYEMINISTRI SHIJON USHQIMIN E PREFERUAR

0

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, përmes një postimi në faqen zyrtare Facebook ka njoftuar se bashkë me një pjesë të kabinetit të tij, kanë vizituar nja nga baret e Prishtinës, që sipas tij është shembull për respektimin e masave kundër koronavirusit.

Duke thënë se nga sot ka nisur edhe vala e dytë e pandemisë, kreu i Qeverisë thotë se gastronomia mbetet një një nga sektorët që kërkon më shumë vëmendje.

Ndërsa, në një nga fotografitë e publikuara shihet zëvendëskryeministri Driton Selmanaj, duke mbajtur në duar një sendviq, ushqim ky që e merr kryeministri në punë, për të cilin pati shumë komente.

Ky është postimi i Hotit:

#gastroshembull

Sot e vizituam një prej bareve të Prishtinës, që është shembull i respektimit të masave kundër #COVID19. Nga sot, kemi filluar të goditemi edhe më shumë nga vala e dytë e pandemisë dhe gastronomia mbetet një prej sektorëve që kërkon shumë më shumë vëmendje, sidomos për shkak të ndikimit që ka në ekonominë e vendit.

Prandaj, ju bëjë thirrje të gjithë gastronomëve që t’i respektojnë në përpikmëri masat, sepse një mbyllje tjetër për gastronominë do të linte pasoja shumë të mëdha në ekonominë e vendit.
https://www.facebook.com/avdullah.hoti/posts/3780536305341029?__xts__%5B0%5D=68.ARDo-j5-rBDh5EDSU9vlZvPPz5uJSfsCLjxJ56qHY1_tK2lEqbOMN4rK3Bw8aXD0_7ag_t4vpDLSRBPpYU_5Vr-DbOqeFEJD5SHnTI7KL6WyTIA-yygCRaBnj0UDzhtQ2Dwu2sMDvwcX1eCXN4vTqQdpAlRqdlt3iw75j7loQzPMaKzX9OT4IJ9rFQd66ZrSNnsD9ZFw65RdIT0mQMxndA1TWlVySdTmnCi1A6XgzxCpdTyEKdYUIXDbNw5VmIgHEJTLU-C6E-qXsaT9DWXIoOWD5FcRnM6FYFR5esi_xwEKim7sm_MhJJT9Zr1-qASVY7W4PyHuMKgwix22Ty1xwL_4QQ&__tn__=-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu