PRISHTINA PRIN ME 117 RASTE TË REJA, PASOHET NGA GJAKOVA E FERIZAJI

0

Sot në Kosovë u shënuan 284 raste të reja me Covid19 dhe 72 të shëruar, ndërsa një person humbi jetën si pasojë e infeksionit

Sipas njoftimit të IKSHPK-së, komuna e Prishtinës po mban primatin me 117 raste të reja të pasur nga Gjakova dhe Ferizaji.

“Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 117 raste, komuna Gjakovë 28 raste, komuna Ferizaj 19 raste, komuna Fushë Kosovë 19 raste, komuna Podujevë 18 raste, komuna Pejë 12 raste, komuna Vushtrri 11 raste, komuna Drenas 8 raste, komuna Mitrovicë 7 raste, komuna Shtime 6 raste, komuna Obiliq 5 raste, komuna Prizren 5 raste, komuna Junik 4 raste, komuna Skenderaj 4 raste, komuna Kamenicë 3 raste, komuna Rahovec 3 raste, komuna Suharekë 3 raste, komuna Deçan 2 raste, komuna Gjilan 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Lipjan 2 raste dhe me nga një rast komunat Graçanicë, Han i Elezit, Istog dhe Malishevë”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu