TRUMP DO TË KËRKOJË RINUMËRIMIN NË WISCONSIN

0

Kampanja Trump thotë se “menjëherë” do të kërkojë një rinumërim në fushën e betejës së Wisconsin.

“Pavarësisht sondazheve publike qesharake të përdorura si një taktikë e shtypjes së votuesve, Wisconsin ka qenë një garë e hollë siç e dinim gjithmonë se do të ishte. Ka pasur raporte të parregullsive në disa qarqe të Wisconsin të cilat ngrenë dyshime serioze në lidhje me vlefshmërinë e rezultateve. Presidenti është brenda pragut për të kërkuar një rinumërim dhe ne do ta bëjmë menjëherë, ”tha Bill Stepien, menaxheri i fushatës Trump, në një deklaratë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu