HOTI KUNDËRSHTOHET NË RRJETE SOCIALE, NIS FUSHATA KUNDËR MASAVE TË REJA

0

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, mirëpo edhe akterë të tjerë të shëndetësisë në Kosovë kanë paralajmëruar se ditëve në vijim mund të ketë masa të ashpra restriktive kundër COVID-19, të cilat përfshijnë edhe vendimin për mbyllje totale.

Sidoqoftë, një vendim i tillë i paralajmëruar ka hasur në kundërshtimin e fuqishëm të qytetarëve, afaristëve dhe opinionit në përgjithësi.

Madje në rrjete sociale ka filluar edhe një fushatë #nolockdown apo jo-mbyllje, e cila i vihet kundër një vendimi të tillë të mundshëm.

Kjo fushatë është përkrahur edhe nga Shoqata e Gastronomëve të Kosovës të cilët këtë etiketim e kanë vendosur në faqen e tyre në Facebook.
https://www.facebook.com/Gastronometeprishtines/posts/1100987753668681

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu