Jep dorëheqje U.D të drejtorit në Trepçë, sot ose nesër minatorëve u dalin rrogat

0
Minatore, duke vizituar shoket e tyre greviste, ne diten e peste se greves se urise, ne nje prej galerive te minieres se Bulqizes 1400 metra nen toke. Ata kerkojne plotesimin e kerkesave te tyre ekonomike dhe permiresimin e kushteve te sigurise ne miniere.

Numri i minatorëve kosovarë që po ngujohen nën tokë po vazhdon të rritet, në shenjë proteste për mosekzekutimin e pagave.
Duke parë gjendjen aktuale dhe grevat që kanë nisur nga minatorët, pas një mbledhje të Bordit të Trepçës, të mbajtur sot ka dhënë dorëheqje ushtruesi i detyrës së drejtorit të Trepçës, Hysen Vrajolli.

“Të nderuar minatorë kryeshefi ekzekutiv Hysen Vrajolli ka dhënë dorëheqjen nga pozita U.D. kryeshef ekzekutiv i Trepça Sh.A.”, njofton Sindikata e Re e Trepçës.

Kjo sindikatë u bën thirrje minatorëve të ndërpresin grevën, pasi ju siguron se nesër në mëngjes do t’iu dalin pagat.

“Mjetet që i ka nda qeveria e Kosovës dalin sot ose nesër në mëngjes në xhirollogarinë e Trepça Sh.A. (informatat janë të sakta). Ne si si Sindikatë e re ju ftojmë që të ndërpritet greva dhe të fillojmë me punën”, thuhet në njoftim.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu