Këto vende pritet të mbesin pa rrymë gjatë dy ditëve, shkak punime në rrjet dhe sistem

0

KEDS-i ka njoftuar për ndërprerjet e rrymës që do të ndodhin gjatë dy ditëve të ardhshme si pasojë e punimeve në rrjet dhe siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

20.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi 53000004) nga ora 10:00 deri në 14:00

Vendet: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, pastrimi i trasesë .

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 13:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani dhe Lagjja e Jeta e Re.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

2.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bablaku-Bizneset(Kodi: 40041005) prej ores 13:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

20.11.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/04kV Fushë-Kosovë Posta (kodi: 15018016023) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Fushë-Kosovë Posta

TS 10/04kV Shpk.”ALC” (kodi: 15018016155) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Shpk.”ALC”

TS 10/04kV Arton Geci N.P.N.”ALA” (kodi: 15018016219) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Arton Geci N.P.N.”ALA”

TS 10/04kV Lulzim Canolli N.N “L-Art Konstruksion” (kodi: 15018016243) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Lulzim Canolli N.N “L-Art Konstruksion”.

TS 10/04kV SHPK”Smart Investment”-Luan Kokollari (kodi: 15018016200) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: SHPK “Smart Investment”- Luan Kokollari.

Arsyeja: Demotimi i kabllove.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do te ndërprehet:

TS 10/04kV -S&N=2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS-S&N=2 Sylejman Rrahmani

TS 10/04kV rr.Varoshit I (kodi: 40000003214) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS rr.Varoshit I

TS 10/04kV ” KECA” rr. VAROSHIT (kodi: 40000003216) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS ” KECA” rr.R VAROSHIT

TS 10/04kV SUPER VIVA Mustaf Rexhepi (kodi: 40000003262) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: SUPER VIVA Mustaf Rexhepi

TS 10/04kV Qiraxhitë (kodi: 40042007226) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Qiraxhitë.

TS 10/04kV TS rr.Varoshit II (Hajrizi) (kodi: 40000001233) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS rr.Varoshit II (Hajrizi)

Arsyeja: Kryerjen e termo-lidhesave në kabllot ekzistues sipas skema se re dhe kokave të kabllos.

21.11.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Matiçani (Kodi: 19000041) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i lidhëseve dhe vendosja e kioskës së re.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do te ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

3.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10kV QLluzhan (Kodi: 10013011) prej orës 08:30 -09:30 si dhe nga ora 14:00-16:00

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK-se në Vranidoll.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe largimi i urave të tensionit të mesëm.

4.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Lupç te Koliqët (Kodi: 10013011123) prej orës 08:30 deri në ora 16:00

Vendet: Lupç te Koliqët

NS 10/0.4 kV Kikollët –Lupçi i Poshtëm (Kodi: 10013011140) prej orës 08:30 deri në ora 16:00

Vendet: Kikollët- Lupç i Poshtëm.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35kV Gjakova 1 dhe TS 110/10(20)kV Gjakova 2 (J09) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gjakova III (kodi 810840) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 12:00 deri në ora 18:00.

Vendet: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu, Rruga Tirana, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand (2 konsumatorë), Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilharxhi, Nënë Tereza, Selman Riza, Dah Polloshka, Fehmi Agani, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivarit, Nënë Tereza, UÇK-së, Sadik Pozhegu, Bujar Syla (1konsumatorë), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë), Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2konsumatorë), Sylejmon Vokshi, Ngrohtorja e Qytetit në rrugën Tirana, Qendra tregtare Nertili në rrugën Tirana; rrugët: UÇK-së, Tirana dhe Wesley Clark.

Arsyeja: Testimi i SCADA-së, faza e tretë.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: vendosja e shtyllave, përçuesve dhe izolatorëve.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Qytetit (Kodi: 40000001) prej orës 09:00 -09:30 si dhe nga ora 20:30-21:00

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04kV -S&N=2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS-S&N=2 Sylejman Rrahmani.

TS 10/04kV SUPER VIVA Mustaf Rexhepi (kodi: 40000003262) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: SUPER VIVA Mustaf Rexhepi

TS 10/04kV ” KECA” rr. VAROSHIT (kodi: 40000003216) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS ” KECA” rr. VAROSHIT

TS 10/04kV TS rr.Varoshit I (kodi: 40000003214) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS rr. Varoshit I.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

21.11.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (Kodi: 41000012)nga ora 10:00 -10:30 si dhe nga ora 15:00- 15:30.

Vendet: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjia dhe Pojata.

TS. 10/04 kV Mehdi Jashari-Banullë (Kodi: 41000012239)nga ora 10:00 deri në ora 15:30.

Vendet: TS. Mehdi Jashari-Banullë.

Arsyeja: Zhvendosjen e trafostacionit 10/0.4 kV.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuh (Kodi: 41000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave dhe konzollave.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu