KEDS PARALAJMËRON NDËRPRERJE TË ENERGJISË NË BREG TË DIELLIT NË PRISHTINË

0

Shpërndarësi i energjisë elektrike, KEDS, ka paralajmëruar se edhe nesër do të ketë reduktime në disa lagje të Prishtinës.

Gjatë të ditëve të kaluara kishte mjaft reduktime, ndërsa KEDS ka kërkuar mirëkuptim për shkak të punimeve pas të cilave ka premtuar cilësi më të mirë të energjisë elektrike.

Ky është njoftimi i plotë:

Punime në projekte investive

Data e punimit: 25-11-2020

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te Shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00-17:00

Vendet: Komoran te Shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe ri kyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Matiçani (Kodi: 19000041) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

3.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TS Bardh i Madh te Sadiku (Kodi 15018018063) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bardhi i Madh, shtëpitë pas Montazhit të KEK-ut.

Arsyeja: Energjizimi kabllove të reja.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 25-11-2020

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do te ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Eperme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punimeve në PLC.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 25-11-2020

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.31 Varrezat e Jahudive (kodi: 11000013) prej ores 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Varret e Jahudive, Rezervuarët, Matiçani dhe Zllatari.

Arsyeja: Testimi i trafove 20kV.

Sqarim: Dalja brenda këtij intervalit mund të kyçet dhe shkyçet disa herë.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 pjesërisht dhe pa tension do të mbeten TS 10/04 kV:

TS 10/04 kV Ismet Krasniqi (kodi: 11000014222) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Arking Sh.P.K Agim Raifi (kodi: 11000014223) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pjesërisht këto dy trafostacione.

Arsyeja: Testimi i trafove 20kV.

Sqarim: Dalja brenda këtij intervalit mund të kyçet dhe shkyçet disa herë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu