KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës në këto vendbanime

0

KEDS-i ka njoftuar për ndërprerjet e rrymës që do të ndodhin për shkak të punimeve në rrjet dhe siguri të sistemit.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

01.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtërpce (kodi 400440) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 dalje 35kV të HC Matkos Group (kodi 400442 dhe 400443) prej orës 13:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: Shtërpcë, Jazhincë, Sevcë, Vërbeshtica, Vikendicat, Fabrika në Shtërpce, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë, Viqë, Narcisi, Molika në Brezovicë dhe Vikendicat në Sharr, Berevcë dhe Brezovicë.

Pa tension mbesin: HC – Brezovicë – Matkos Group dhe HC – Viçë – Matkos Group.

Arsyeja: Marrja e masave të konzollës së dëmtuar.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Fushë Kosova 1 (Kodi 15018006) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

2.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV J05 Model Sllovenija (Kodi 15018005) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Model Sllovenija.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

3.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Shtëpia e Kulturës (Kodi 15018003) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

4.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Thertorja Fushë-Kosovë (Kodi 10012010) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Sole Kosova, Migrosi, dhe IMF Kosova.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

02.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 dhe TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet:

NS 35/10kV Fushë-Kosova komplet dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 03:00 deri në ora 06:00

Vendet: Ana e djathtë të qytetit të Fushë-Kosovës, Banesat Bresje Fushë-Kosovë, Tregu, Ambullanca Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, pjesa te tregu, Uglari komplet, një pjesë të Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujësjellësit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Banesat e reja, Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni ITrenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes, Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët, Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29, Pompen FAM GAS, Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët, FSK, Fabrika e ushqimit të kafshëve, Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë, Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani, Dimi, Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini, Bardhi i Madhë dhe Miradi e Epërme.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave të reja.

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Theranda (kodi: 32000016) prej orës 08:00 – 20:00

Vendet: rrugët: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 580 Uinston Çerçili (një pjesë), 582 Ismail Qemali, 583 Endrit Kavaja, 594 Hajdin Berisha, 595 Enver Bytyqi, Qendra Zejtare dhe një pjesë e Therandës.

Arsyeja: Punimi i lidhësve dhe energjizimi i kabllove të reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

2.

Në NS 110/10kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Reshtani (kodi: 32000017) prej ores 08:00 – 20:00

Vendet: rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milit Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skënderbeu si dhe pjesë e Reshtanit dhe Therandës.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

3.

Në NS 110/10kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Rr.Reçanit (kodi: 32000005) prej ores 08:00 – 20:00

Vendet: Pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani); Banesat e BENAF-it, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

02.12.2020

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Acetileni (Kodi 81000001) nga ora 09:00 deri në 10:00

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Kyçja e kthinës dalëse për konsumatorin në fjalë (Lidhja e kthinave me shufra bakri).

Ferizaj

1.

TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

TS. 10/04kV Pjetërshticë I (Kodi 41046004029) nga ora 10:00 deri në 12:00

Vendet: TS Pjetërshticë I (te Gashët).

Arsyeja: Lidhja e kabllos kryesore furnizuese nga trafostacioni deri nё ormanin e ri.

2.

Nga TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Carralevës (Stabiliment).

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Gashët) (Kodi: 41046004029) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Musojt) (Kodi: 41046004030) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Karaqicë (Krasniqët)- (Kodi: 41046004032) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carrelevë-Kastrioti (Kodi: 41046004042) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Devatak (Kodi: 41046004056) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Kryqi i Belincit (Kodi: 41046004058) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV (Kodi: 41046004059) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Guri Company -Naim Ibush Arifi (Kodi: 41046004060) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carralevë-Fehmiu (Kodi: 41046004061) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carralevë-Behajt (Kodi: 41046004062) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Zborc Dani (Kodi: 41046004063) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carralevë te Xhamia(Kodi: 41046004064) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carralevë – Pompa e ujit (Kodi: 41046004065) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carralevë III-Shkolla e Vjetër(Kodi: 41046004066) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Zborc e reja (Kodi: 41046004070) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Pishat 1 (Kodi: 41046004073) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë IV (te Azizi) (Kodi: 41046004081) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë III (te Dugojtë) (Kodi: 41046004089) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Besimi Comerc (Kodi: 41046004094) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Hajri Xhelili (Kodi: 41046004095) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Ntp Ekoplan (Gurthyesi L. Abazi) (Kodi: 41046004101) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Habib Hyseni (Kodi: 41046004114) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Dugë- (Kodi: 41046004118) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Kastrioti (Kodi: 41046004119) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Zborc-Badraxhit (Kodi: 41046004122) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Zborc-Topillët (Kodi: 41046004123) prej 10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Semedin Dugolli-Zdrukthtar (Kodi: 41046004125) prej 10:00 – 12:00

Vendet: Pjetërshticë, Caralevë, Zborc dhe Belincë.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor 10kV në degëzimin e Zborcit.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tabahana (Kodi 30033010) nga ora 10:00 deri në 12:00

Vendet: rrugët: Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji, Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksandër Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta, Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Eliminimi i prishjes në kthinën e Trafo-Fushës TS 630 kVA “Vitmir Jemini” (dëmtim fizik).

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu