Shpend Ahmeti tregon se kur nis aplikimi i të hollave për të infektuarit me COVID-19

0

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, nëpërmjet një statusi në rrjetin social në facebook, ka bërë të ditur se aplikimi për 50 euro për personat me COVID-19 (100 euro për pensionistë me covid) në emër të shpenzimeve shëndetësore do të jetë online, prej nesër.

Postimi i plotë i Ahmetit në faqene tij zyrtare në facebook:

“Aplikimi për 50 euro për personat me covid (100 euro për pensionistë me covid) në emër të shpenzimeve shëndetësore do të jetë online – besojmë prej nesër. Të gjitha informatat do të publikohen nga komuna, përfshi edhe aplikacionin. Kjo për të shmangur radhët dhe kontaktin fizik në komunë. Po ashtu do të kemi ndihmë për të përgatitur aplikacionin.” shtoi ai. /InfoPrishtina
https://www.facebook.com/shpend.ahmeti/posts/10160552201242166?__cft__[0]=AZUxlIRmMbV-O6z7-R9kQciwCrkJlD80OpO4MefSlwXljVO6PBG4SsxW3LytekbO5Z1-_TD912hBYNYPhR8tBU9CZcnj6DhdlzjsyjeBGMMl8isQolUQ7NYhlvD6k2dRO2I&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu