Hapet platforma online për aplikim për 50 euro për Prishtinasit e prekurit me Covid-19

0

Komuna e Prishtinës ka hapur platformën online për ndarjen e ndihmës financiare prej 50 euro për çdo qytetar të Prishtinës të prekur me Covid.

“Sot e hapim platformën online të aplikimit për ndarjen e ndihmës financiare prej 50 euro për çdo qytetar të Komunës së Prishtinës të konfirmuar me #covid19 pozitiv dhe ndihmës financiare prej 100 euro për pensionistët e Komunës së Prishtinës të konfirmuar me #covid19 pozitiv.
#prishtina💙”, ka shkruar Ahmeti.
https://www.facebook.com/ShpendAhmetii/posts/3559861537417001?__cft__[0]=AZVVALLDQZ3etjSjeeX0bLUpWItI8IrsiXHby6mo4DhWK5XVDrWwpeJypVm2S4MqTXt_ijWVgTCPpNVbquU95UjthhwuS48axrRHgYo-7IXy8-xkXkTM6kFsey-wz_EIM3rDHjouQAebebUZ4OJ7Cp8D&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu