UNICEF dhuroi 210 pako me maska punëdore të punuara me shumë dashuri, libra të ngjyrosjes për të ndihmuar fëmijët si të vendosin maskën dhe dezinfektuesin për higjienën e duarve

0

UNICEF dhuroi 210 pako me maska punëdore të punuara me shumë dashuri, libra të ngjyrosjes për të ndihmuar fëmijët si të vendosin maskën dhe dezinfektuesin për higjienën e duarve, për fëmijet e kryeqytetit.

Këtë e kanë bërë të ditur vetë Komuna e Prishtinës në faqene tyre zyrtare.

Ky është lajmi i plotë:

“UNICEF dhuroi 210 pako me maska punëdore të punuara me shumë dashuri, libra të ngjyrosjes për të ndihmuar fëmijët si të vendosin maskën dhe dezinfektuesin për higjienën e duarve, për fëmijet e kryeqytetit.

Falënderojmë UNICEF-in për këtë donacion të vecantë dhe mbështetjen e vazhdueshme për fëmijët e Prishtinës që me aktivitete të ndryshme të ndërgjegjësohen për rëndësinë e respektimit të masave mbrojtëse kryesore kundër përhapjes së #covid19.”
https://prishtinaonline.com/lajmet/3165/unicef-dhuroi-210-pako-me-maska-punedore-te-punuara-me-shume-dashuri-libra-te-ngjyrosjes-per-te-ndihmuar-femijet-si-te-vendosin-masken-dhe-dezinfektuesin-per-higjienen-e-duarve

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu