​NË ORA 15:00 HAPET SISTEMI PËR APLIKIM NË TRUST

0

Sot në ora 15:00 do të hapet sistemi për të aplikuar për Fondin e Kursimeve – Trust.

Aplikimi do të jetë shumë i thjeshtë. Në momentin e aplikimit, numri personal dhe xhirollogaria duhet të jenë të sakta.

Aplikimi mund të bëhet në www.trusti10.org

Qytetarët e Kosovës do të mund të aplikojnë për marrjen e 10% të trustit pensional në 4 muajt e ardhshëm.

Sipas Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike, qytetarët që kanë kursime deri në 10 mijë euro do të rimbursohen nga Qeveria duke fillaur nga viti 2023.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu