KEDS vazhdon punimet, qytete e fshatra mbesin pa rrymë

0

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

12.12.2020

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 11:00 – 11:30 si dhe nga ota 14:30 -15:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

TS.10/04 kV Rimanishtë Pleq 1 (Kodi: 10013012115) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rimanishtë Pleq 1.

TS.10/04kV Rimanishtë Musliovit 2 (Shkolla) (Kodi: 10013012116) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rimanishtë Musliovit 2 (Shkolla)

TS. 10/04 kV Prugovc (Kodi: 10013012117) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rimanishtë Rexhovit 3.

Dalja 10 kV Rimanishtë Lahovit 4 (Kodi: 10013012118) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rimanishtë Lahovit 4

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor.

2.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale Vragoli (Kodi: 15018014) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Vendet: Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani dhe Dimi.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosova.

3.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Ndërtesat Brejsë (Kodi 10012004) prej orës 13:00 deri në ora 15:30

Vendet: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosova.

4.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Model Sllovenija (Kodi 15018005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Model Sllovenija.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosova.

5.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Fushë Kosova 1 (Kodi 15018006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosova.

6.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Fushë- Kosova 2 (Kodi 10012005) prej ores 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Pjesën te Tregu, Uglari, komplet një pjesë e Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfalltit (Kodi: 41000005 ) prej orës 09:00 – 09:30 si dhe nga ora 14:30 – 15:00

Vendet: Baza e asfaltit, Jeta e re, Gracjka e vjeter,Topliqani dhe Gracka e Vogël.

TS 10/04kV Jeta e Re(kod 41000005148) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Arsyeja: Ndërrimi i AS-it në TS Jeta e re si dhe shtimi – përforcimi i një kablloje nga TS në orman.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci I Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujësjëllsi Brezne.

Arsyeja: LP Rapça ndërrimi bazës TL në TS -2 Pllavë dhe TS – 2 Buqe si dhe vendosja izolatorëve VHD- 20 në 4 shtylla ku izolatorët kanë rënë në shticne në segmentin Buqe- Brezne.

14.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 40 (Kodi: 81084023) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti (një pjesë), Rr.Nënë Tereza, Rr.Pjetër Budi, Rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu, rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

12.12.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005087, 088, 220, 242) 08:00 deri në ora 20:00.

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i rid he IRK-ja.

Dalja 10KV Fitorja (Kodi: 40041007) prej ores 08:00 deri në ora 20:00.

Vendet: Fitorja

Dalja 10KV Fabrika e Gypave 2 (Kodi: 40041008) 08:00 deri në ora 20:00.

Vendet: Fabrika e Gypave 2

Dalja 10KV Ferplast (Kodi: 40041009) 08:00 deri në ora 20:00.

Vendet: Ferplast

Dalja 10KV Fabrika e Gypave 4 (Kodi: 40041010) 08:00 deri në ora 20:00.

Vendet: Fabrika e Gypave 4

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove nga kthinat e vjetra në kthinat e reja

14.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej ores 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

2.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 12:30 deri në ora 16:30

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Energjizimi I LP si dhe energjizimi I trafostacionit.

15.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej ores 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II te ndërprehet:

TS Talinovci I Muhaxherëve (kodi: 40041001012) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Talinovci I Muhaxherëve (Lagjia afer kishes) (kodi: 40041001213) do të ndërprehet nga ora 09:00 deri në ora 21:00

TS Talinovci I Muhaxherëve (Lagjja afër kishës) (kodi: 40041001265) do të nderprehet nga ora 09:00 deri në ora 21:00

TS.Beli Eurofol (kodi: 40041001233) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

N.T.P METRO Blerim Sabit Krasniqi (kodi: 40041001243) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Drebangu (kodi: 40041001001) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS pllaci I Krasniqëve (kodi: 40041001003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS BEN – AF (kodi: 40041001004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS HIB (kodi: 40041001005) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Armani (kodi: 40041001104) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS, afer Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës) (kodi: 40041001201) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS. Pompa e benzines (Gllavicët-afer Ben-Af) (kodi: 40041001211) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Ganimete Tërbeshi (kodi: 40041001058) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kabllove te reja.

13.12.2020

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi 10014002) prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: zhvendosja e rrjetit 10kV sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gjakova II (kodi 810001) dhe pa tension mbesin 3 daljet 10kV e NS Gjakova II dhe 3 dalje 10kV nga NS Gjakova 2 prej orës 10:30 deri në ora 12:30.

Vendet: rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Vashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikollë Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë), Lagjëja Brekoc, Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica, Spitali Rexhional i Gjakovës dhe Thertorja.

Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumatorë), Asim Vokshi (1 konsumatorë), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni, Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezërit Frashëri.

Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Lidhja e kthinës se re J26 me zbarrat kryesore furnizuese dhe zbarrat ndihmese (realizimi i urave lidhëse ndërmjet zbarrave kryesore dhe atyre në kthinën e re) te objektit të ri të Ngrohtores së qytetit të Gjakovës.

2.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bizneset (kodi 82000020) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: 19 konsumatorë komercialë – Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.491 Vëllezërit Frashëri, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.539 Haxhi Zeka, Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.551 Edit Durham dhe fshati Zatriq.

Arsyeja: Montimi i konzollave të tensionit të mesëm.

14.12.2020

Punime nga pala e tretë

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV USHTRIA E KOSOVES (kodi 31000018) prej orës 10:30 deri ne ora 14:30.

Vendet: Fabrika Liri, Diko Plast, Ak Kompany, Rene Luan Tahiri dhe Ushtria e Kosovës.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave hyrje/dalje të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharri II (kodi 30036003) prej orës 13:00 deri ne ora 16:00.

Vendet: rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri dhe Policia.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV sipas zgjidhjes teknike.

Ju lutemi, na dërgoni linkun e publikimit të njoftimeve në portalin tuaj.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu