Shpend Ahmeti: Kosova dhe Shqipëria janë në krizë të përhershme

0

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka dhënë një koment lidhur me situatën socio-politike në Kosovë dhe në Shqipëri.

Postimi i tij:

“Kosova e besa edhe Shqipëria janë në krizë të
përhershme politike. Nuk di shumë shtete tjera që tërë kohën janë në bllokime, presione, rrëzime. E nuk di edhe shumë shtete tjera që katër netë të javls kanë debate politike në të gjitha kanalet kryesore.
Me kohën e shpenzuar, do të duhej ti kishim punët shumë më mirë.”
https://www.facebook.com/shpend.ahmeti/posts/10160563792067166?__cft__[0]=AZW3Qt5rJtrkd_puVHcSf4Ath1Bef3M3iY9RwuXvKqE7Q8mvwNrNhd_I65VbIzL9PkIqVNwbOxuq1v-KDRF4WM8veWKVFzXfzLQq5FyOHfZJVy0RsuZDtbmuB3gr8jMPji4&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu