Prishtina vazhdon t’i prijë listës me të prekur me koronavirus, pas saj vie Mitrovica

0

Koronavirusi ishte si duket po tregohet e pa mëshirshme në gjithë botën por sigurisht Kosova si vend i vogel po ia ndjen krizën dhe dëmin e saj në gjitha qytetet.

Nga rastet pozitive me numër më të madh janë në Prishtinë, në të cilën dominojnë 175 raste të reja. Pas saj vie Mitrovica me 55 rast e pastaj Fushë Kosovë me 30.

“Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 175 raste, Mitrovicë 55 raste, Fushë-Kosovë 30 raste, Podujevë 27 raste, Ferizaj 22 raste, Lipjan 21 raste, Vushtrri 16, Prizren 14 raste, raste, Gjilan 11 raste, Suharekë 11 raste, Drenas 9 raste, Kamenicë 9 raste, Viti 9 raste, Obiliq 8 raste, Skenderaj 8 raste, Gjakovë 6 raste, Pejë 6 raste, Istog 5 raste, Kaçanik 4 raste, Deçan 3 raste, Graçanicë 2 raste, Klinë 2 raste, Malishevë 2 raste, Rahovec 2 raste, Shtime 2 raste dhe me nga 1 rast komunat Dragash, Hani i Elezit dhe Kllokot.”. thuhet në njoftim.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu