KEDS njofton për ndërprerje të energjisë elektrike deri në 12 orë në këto lokalitete

0

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara nesër do të ketë ndërprerje të energjisë në disa lokalitete të vendit.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investiveData e punimit: 14-12-20201.Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:NS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej ores 08:00 deri në ora 17:00Vendet: Komoran te shkollaArsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.2.TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:TS 10/04 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 12:30 deri në ora 16:30Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.Arsyeja: Energjizimi I LP si dhe energjizimi I trafostacionit.

Rajoni i Prizrenit

Punime nga palët e tretaData e punimit: 14-12-20201.TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:Dalja 10kV USHTRIA E KOSOVES (kodi 31000018) prej orës 10:30 deri ne ora 14:30.

Vendet: Fabrika Liri, Diko Plast, Ak Kompany, Rene Luan Tahiri dhe Ushtria e Kosovës.Arsyeja: Energjizimi i kthinave hyrje/dalje të tensionit të mesëm.2.TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:Dalja 10kV Sharri II (kodi 30036003) prej orës 13:00 deri ne ora 16:00.Vendet: rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri dhe Policia.Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV sipas zgjidhjes teknike.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemitData e punimit: 14-12-20201.TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:Dalja 10 kV Dalja 40 (Kodi: 81084023) prej orës 11:00 deri në ora 12:00Vendet: rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti (një pjesë), Rr.Nënë Tereza, Rr.Pjetër Budi, Rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu, rr.Sylejmon Vokshi.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu