SHQIPTOHEN 650 TIKETA PËR SHKELËSIT E MASAVE ANTICOVID-19

0

Pavarësisht masave antiCOVID-19 dhe dënimeve të shumta nga ana e Policisë së Kosovës, disa qytetarë po vazhdojnë sërish me mosrespektimin e këtyre masave.

Gjatë ditës së diele, policia ka shqiptuar 650 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.

Kujtojmë se në bazë të këtij ligji dënimet shkojnë nga 35 deri në 500 euro.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu