Paralajmërohet ndërprerje e rrymës në këto vendbanime

0

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

16.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe Krojmir.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

17.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Matiçani 2.

Arsyeja: Punimeve nëm rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (kodi: 19000038) prej ores 09:00-09:05 dhe nga ora 20:59-21:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punimeve pa tension.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Arseko Sh.P.K (kodi: 19000038257) prej orës 09:00 dhe nga ora 21:00

Vendet: Arseko shpk.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J16 Mati 2 (kodi: 19000026) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjëja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugë: Muharrem Fejza, Skender Qeku, Imer Elshani, Enever Maloku, Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

6.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 15 Kampin Jordanez (kodi: 10000010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec dhe PTK-ja.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe selektimi i kabllove.

7.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 17 Bercom (kodi: 10000011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bercom.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe selektimi i kabllove.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi (kodi: 70000102) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehen nga dalja Sillosi në stabiliment:

TS 10/04 kV TS Talinovci I Muhaxherëve (kodi: 40041001012) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Talinovci I Muhaxherëve (Lagjja afër Kishës) (kodi: 40041001213) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Talinovci I Muhaxherëve (Lagjja afër Kishës) (kodi: 40041001265) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Beli Eurofol (kodi: 40041001233) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV N.T.P METRO Blerim Sabit Krasniqi (kodi: 40041001243) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Drebangu (kodi: 40041001001) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS pllaci i Krasniqëve (kodi: 40041001003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS BEN – AF (kodi: 40041001004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS HIB (kodi: 40041001005) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Armani (kodi: 40041001104) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës) (kodi: 40041001201) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Pompa e benzinës (Gllavicët-afer Ben-Af) (kodi: 40041001211) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e daljes Sillosi.

Arsyeja: Lidhjet dhe energjizimi e kabllove të reja.

17.12.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Lagjja e Spitalit (Kodi: 19000026102) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja e Spitalit.

Arsyeja: Demontimi i trafos ekzistuese dhe lidhja e trafos së re.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro 1 (Kodi: 19100008) prej orës 09:00-09:05 dhe nga ora 11:55-12:00

Vendet: Lagjja Ulpiana- një pjesë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension.

3.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10 kV U-3 (Kodi: 19100008034) prej orës 09:00 dhe nga ora 12:00

Vendet: U-3.

Arsyeja: Kyçja e objektit të ri.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu