Paralajmërohen ndërprerje të rrymës në këto vendbanime

0

KEDS-i ka njoftuar për punime në siguri të sistemit, si rrjedhojë e të cilave do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka bërë të ditur edhe orarin e ndërprerjeve si dhe lokacionet.

Komunikata e plotë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Kyçja e ormanit 0.4kV në TS Akrashticë.

17.12.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lipjan-Qendra 2 (Kodi: 41000019) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lipjan Qyteti ni pjes.

TS 10/04kV Besa Komerc (Kodi: 41000006271) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Besa Komerc

TS 10/04kV Lipjan (Kodi: 41000006365) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Eurokosi Ylber Sllamniku

TS 10/04kV Lipjan (Kodi: 41000006362) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Gani Kadrija Budakova

TS 10/04kV Lipjan (Kodi: 41000006291) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Mustafë Gashi

TS 10/04kV Lipjan (Kodi: 41000006426) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Mustafë Gashi dhe Afërdita Gashi

TS 10/04kV Lipjan (Kodi: 41000006420) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Gëzim Sylejmani El-instal SHPK.

Arsyeja: Realizimi i hyrje/daljeve të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

18.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Matiçani 2.

Arsyeja: Punimeve në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla (kodi: 40000004) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja në TSB Rinas Trade-Afrim Bucaliu.

18.12.2020

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllareva (Kodi 52000009) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2, 3, 4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi 1, 2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport dhe Lagjja Buzalla.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 me pajisje përcjellëse.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu