KEDS njofton për punime në rrjet, në këto vende do ketë ndërprerje të rrymës

0

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve për siguri të sistemit do të ketë ndërprerje të energjisë në disa lokacione.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar edhe për vendet dhe kohën ku do të ketë ndërprerje

Komunikata e plotë:

Prishtinë – 18.12.2020

1.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 12:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Punime ne projektin rikonstruimi i rrjetit në NS Mërrnicët Llaushë.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kovikti (Kodi: 81084022) prej orës 10:00 – 10:15 dhe 14:45-15:00

Vendet: rrugët: Bujar Syla (1 konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të sigurisë për punë, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Në NS 35/10 kV Gjakova III do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS85(Kodi: 81084022502) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Një pjesë e rr.Musa Zajmi, një pjesë e rr. Mbretëresha Teutë, një pjesë rr.Elton Zherka, një pjesë e rr. Tirana, një pjesë e rr, Xh. Gjakova.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të tensionit të mesëm (panelit).

Prizren

1.

Në NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica(Kodi: 30036002) prej orës 12:00 -16:00

Vendet: fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Projekti LP 10 kV Restelica.

19.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të nderprehet:

Dalja 10 kV J5 Bardhosh (Kodi:13000001) prej ores 12:00-15:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Energjizimi i segmentit në kuadër të Projektit Bërnica e Epërme.

2.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Iber Lepenci – Qendra Shkollore( kodi: 16100009) nga 09:00-10:00

Vendet: Korroticë e Eperme, Shkolla e Mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja: Demontimi i trafostaconit ekzistues.

19.12.2020

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Në NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu II (Kodi: 54000007 ) nga ora 10:00 – 15:00

Vendet: qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

Arsyeja: Realizimi i kthinave hyrje/dalje të tensionit të mesëm.

2.

Në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Agrokosova (Kodi: 50000007) nga ora 10:00 – 10:15 dhe 12:45-13:00

Vendet: rrugët: Ali Hysvukaj, Balë Alia (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Beqir Kastrati (një pjesë), Fabrika e Birrës (një pjesë), Fadil Nimani, Faton Nikqi, Fusha e Pejës, Gani Daci (një pjesë), Gavril Dara i Riu, Haxhi Tahiraj, Hekurudhës (një pjesë), Jahë Kabashi (një pjesë), Jeton Dedushaj, Mic Sokoli (një pjesë), Muharrem Blakqori, Nexhdet Basha, Pandeli Sotiri (një pjesë), Ramë Feka, Sak Fazlia, Sali Jaha, Sylë Mehmeti, Sylejmon Lleshi (një pjesë), Tranzit (një pjesë), Vëllezrit Dervishaj, Xhorxh Fred Viliams, Qerim Muriqi, Zahir Pajaziti dhe Zhyl Selmani si dhe pjesë e fshatit Qyshk.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të sigurisë për punë, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TSSH Tyrbja(Kodi: 50000007018) nga ora 10:00 – 13:00

Vendet: Një pjesë e rr.Ali Hyskaj, një pjesë e Fusha e Pejës, një pjesë e Qyshkut, një pjesë e Tranzitit.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 me pajisje përcjellëse.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 nga dalja 10kV. Nr.36 Hidrofori do te ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Ibrahim Gavas “EL CONSTRUCTION”SH.P.K (kodi: 11000015201)

prej orës 10:00 deri në ora 15:45

Vendet: rr. Lordi Bajroni, rr. Derin Rezidencë, një pjesë e rr. Ali Kelmendi.

Arsyeja: Vendosja e ormanit të ri 1600kVA në TS Ibrahim Gavas.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 nga dalja 10kV. Nr.36 Hidrofori do te ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Lordi Bajron (Ismet Rexhepi) (kodi: 11000015157)

prej orës 10:00 deri në ora 15:45

Vendet: rr.Lordi Bajron, rr. Derin Rezidence, një pjesë e rr.Ali Kelmendi.

Arsyeja: Vendosja e ormanit te ri 1600kVA në TS Ibrahim Gavas.

3.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 nga dalja 10kV. Nr.36 Hidrofori do te ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Isa Kuqi (Lidhet te Ban. e R. Hajdarit) (kodi: 11000015198)

prej orës 10:00 deri në ora 15:45

Vendet: rr. Lordi Bajron, rr. Derin Rezidence, një pjesë e rr.Ali Kelmendi.

Arsyeja: Vendosja e ormanit të ri 1600kVA në TS Ibrahim Gavas.

Gjakovë

1.

Në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS 19 (kodi: 81000002022) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: një pjesë e rr. Nëna Terezë, një pjesë e rr. Marin Barleti, një pjesë e rr. Mbretëresha Teutë.

Arsyeja: Kyçja e ormanit ndihmës në TS në fjalë sipas pëlqimit elektro-energjetik.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu