Prishtinë, ndalohet parkingu në këto rrugë

0

Ndërmarrja “Prishtina Parking” po fillon me vijëzimin dhe sinjalizimin vertikal e horizontal të vendparkingjeve në zonën qendër.
“Rrugët “Fehmi Agani”, “Rexhep Luci”, ”Mark Sopi” (Perandori Justinian) e “Enver Zymberi” do të jenë të bllokuara për parkim me datën 19 e 20 dhjetor deri në përfundim të punimeve.

Ju lusim që qarkullimin dhe parkimin e veturave të e planifikoni sipas kësaj informate.
Ju falemnderit për mirëkuptimin!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu