Vidhet arka e bamirësisë në një librari në Prishtinë, publikohet fotoja e hajdutit që e vodhi

0

Libraria Dukagjini në Prishtinë ka njoftuar përmes një postimi në Facebook se një person ka vjedhur arkën e bamirësisë të Shoqatës “Autizmi” e cila kishte qenë e vendosur brenda hapësirave të librarisë.

Postimi i plotë:

“Libraria Dukagjini njofton dhe kërkon nga gjithë qytetarët që kushdo që ka informacion apo e njeh personin në foto, të njoftoj organet policore pasi që i njejti ka vjedh arkën e bamirësisë së shoqatës Autizmi e cila ishte e vendosur brenda hapësirës së librarisë dhe kishte vlerë të konsiderueshme të të hollave!
Ne i posedojmë video inçizimet e aktit të kryer, mirëpo për shkak të mbrojtjes së të dhënave personale dhe pasi që ka edhe persona të tjerë prezent nuk i bëjmë publike. I njëjti inqizim ju është dorëzuar organeve të rendit!
Ju lutem t’a shpërndani këtë postim që ta shohin sa më shumë persona me shpresë që të identifikohet ky person!”

https://www.facebook.com/dukagjinibookstore/posts/10157747730691905?__cft__[0]=AZVgCUcLVhRZBTA4Ty2P0BTvpVsl6HT6xaRyHhjjR5IQiXmILZwKrJLpIFoW2PdRQ88rMWdREfwEvkI3XypHDjHMkZUVWuwb5QfecJBKL4I20O0buLdyR179_Ziciyt0dEfgAkmrD2vWxo5YX3RK7E4Q&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu