Kthimi i mërgimtarëve në vendet e punës, kjo është gjendja në pikat kufitare

0

Bashkatdhetarët që vizituan këto ditë Kosovën, kanë filluar të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

Sipas të dhënave të publikuara nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në Merdar, konkretisht në dalje ndodh të krijohen pritje të gjata.

Kurse, në hyrje nga 3 deri në 5 minuta.

Ndërsa, në pikë kalimin kufitar “Dheu i Bardhë”, kolonat janë të gjata nga 40 deri në 50 metra, dhe pritja nga 20 deri në 30 minuta.

E hyrja për të hyrë në Kosovë, pritja është nga 3 deri në pesë minuta.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu