Daut Haradinaj: Ushtria e Kosovës po e jetëson amanetin e Adem Jasharit dhe Ibrahim Rugovës

0

Kuvendi i Kosovës sot është mbledhur në një seancë të jashtëzakonshme për FSK-në.

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj këtë e ka konsideruar si ngjarjen më të mirë të kësaj ligjeslature, pasi për herë të parë FSK-ja do të jetë përkrah ushtrisë amerikane.

“Përherë të përë ushtria jonë do të jetë përkrah ushtrisë më të fortë në botë, ushtrisë amerikae. Kjo është meritë e shumë brezave që kanë sakrifiku për vend. Është meritë e Ibrahim Rugovës, meritë e Adem Jasharit, është meritë e të gjithë atyre që kanë kontriubu për me kirju një strukturë të sigurisë e cila do të jetë krah ushtrisë, e besoj që shumëshpejt edhe pjesë e NATO-s”, tha Haradinaj.

“E sot, me të drejtë mund ta njdejmë veten krenar që do ta jepim besimin edhe si subjekt politik si Aleancë , por jam i bindur edde me angazhimin e oficerëve të lartë, oficerëve e nënoficerëve dhe ushtarëve. Pikërisht janë ata të cilët ditë e natë, borë e në shi i kryen detyrat e veta për me qenë një kuadër cilësore , që të jenë përkrah këtyre ushtrive”, thekosi tutje ai.

Haradinaj i përgëzoi të gjithë akterët që e kanë sjellë situatën deri këtu dhe i falënderoi të gjithë ata të cilët do ta japin besimin sot për këto marrëveshje
blob:https://www.facebook.com/26fc2d39-2bf7-4c02-bc52-0b1e732d4390

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu