KEDS njofton se këto vendbanime do të mbesin pa rrymë nesër deri në 12 orë

0

Kompania energjetike KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të disa punimeve në sistem. Koha më e gjatë e ndërprerjes do të jetë 12 orë.

Njoftimi i plotë:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 11-01-2021

1.

NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

2.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Llapushniku te Gashët (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 -17:00

Vendet: Lagjja Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

Në NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Poterk te Haxhovit (kodi: 16100005044) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Te Poterk Haxhovit.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikycja në rrjetin e ri nëntokësor.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 11-01-2021

1.

Në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J12 Kalabria 3 (kodi: 10000006) nga ora 10:30 deri 14:30

Vendet: Lagjja Kalabria (një pjesë), Ministria e FSK-së, Narteli, Banesat e Exclusive dhe Banesat Konaku.

Arsyeja: Realizimi i lidhëseve të tensionit të mesëm.

Rajoni i Pejës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 11-01-2021

1.

Në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllareva (kodi: 52000009) prej orës 10:00 deri 12:00

Vendet: Dersniku, Çabiqi, Caraviku dhe Gllareva.

Arsyeja: Energjizimi i linjës nga shtylla 12/1600 deri te trafostacioni.

Rajoni i Prizrenit

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 11-01-2021

1.

Në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhupa (kodi: 31000026) nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje/dalje të tensionit të mesëm.

Rajoni i Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 11-01-2021

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj nga dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehen:

NS 10/0.4 kV Mekatyp-KS ( kodi: 40000004223) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Guri 1 ( kodi: 40000004230) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Viva r.Bajrami ( kodi: 40000004231) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Ve-tro-isolag ( kodi: 40000004260) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV V.Gërvalla II ( kodi: 40000004219) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV 28 Nëntori e re ( kodi: 40000004252) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV 28 Nëntori -blinda (kodi: 40000004242) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Privat -eskavatori (kodi: 40000004221) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Muhabi Berisha (kodi: 40000004222) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV 28 Nentri MBTS (kodi: 40000004243) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Kadri Zeka (kodi: 40000004220) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Dogani (kodi: 40000004227) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Stabilimenti shperndares 1 (kodi: 40000004218) prej orës+ 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV (kodi: 40000004282) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV (kodi: 40000004283) prej orës 09:00 -21:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla, rr. 28 Nentori dhe biznese private.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 11-01-2021

1.

Në NS 35/10 kV Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 11:00 – 12:00

Vendet: fshatrat: Pozharan, Sadovinë e Çerkezëve, Sllatinë e Poshtme, Sllatinë e Epërme dhe Tërstenik.

Arsyeja: Rregullimi i ndërprerësit kufizues.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu