Reshjet e mëdha e bllokojn magjistralen Pejë-Prishtinë

0

Reshjet e mëdha ditëve të fundit ka bërë që në shumë qytete dhe fshatra të ketë vëshrime. Vëshrime pati në shumë komuna ku edhe disa familje kanë mbetur të bllokuara nga uji. E një gjendje jo e leht po mbretëron edhe në magjistralen Pejë Prishtinë respektivisht tek ‘Kroni i Mbretit’.

Në atë pjesë është e bllokuar po thuajse e gjithë rruga nga uji, kjo ka bërë që të vështirësohet edhe rrjedhja e komunikacionit. Atje janë krijuar kolona të gjata.

Për më shumë shihni këto pamje që janë dërguar nga lexues të FaktePlus:

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu