Haxhi Shala nuk ndalet, i’a merr edhe disa anëtar NISMA’s

0

Deputeti i Kuvendit të Republikës së Kosovës nga radhët e AAK-së, Haxhi Shala, i’a ka marrur edhe disa anëtar të lartë NISMA’s.

Bëhet fjalë për ish-deputeten e NISMA’s, Shukrije Bytyqi, ish-kryetarin e rinisë së NISMA’s në Drenas, Qëndrim Krasniqin dhe anëtarin e kryesisë së NISMA në Skenderaj, Refik Shala.

Këto i ka bërë të ditur vetë Shala në faqen e tij zyrtare në facebook:

https://www.facebook.com/shalahaxhi/posts/3831055426958563?__cft__[0]=AZWIsOoBeecex9Inak3pSXzXTjCK-_SMRvnGNHtj6USqPAGgVVHQm_6H8uIu3YN-pV0igP8Z-R7d6cdO86vMayYx1wKsBbAXq_7pnu7AjyGIsAhcgepGfgzpXX-UfnZc7XtzxTErZJCC4OKzks-D8X_n&__tn__=%2CO%2CP-R
https://www.facebook.com/qendrimkrasniqi0/posts/219106229816861?__cft__[0]=AZVxMV881jiLax4pfHt0eOxdvMHgg46J8xz2iWR6PgGcTP3OO47l2ujfY3PlT4FXe45DiG9xtjOqllGRZPHt2_7MqFsovznW2lUC5WrR6n3KOpfUC3NXv_aMadh4hxcjLLs&__tn__=%2CO%2CP-R
https://www.facebook.com/shalahaxhi/posts/3831573550240084?__cft__[0]=AZUNcb-1yxiIbPUdRnbVuicP51wwxs1c7v8yTJA2p-eLTqX6hbIluMQPmZ-zD3wpcKZOLaqAxdGBstQxVDXJccSV3-9q1Xi-Tq16D10mitPFRTVuia2f0NYjjtT3S3vw46sixpuiaohlF6vSdzeZ5fmr&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu