Fillon sistemi i ri i parkingjeve në Prishtinë, këto janë mënyrat e pagesës

0

Nga sot në Prishtinë nis zbatimi i projektit të menaxhimit të parkingjeve publike dhe pagesa për çdo makinë në hapësirat që janë të shënjuara në rrugë.

Sistemi i parkimit do të menaxhohet nga “Prishtina Parking”.

Shërbim i shumëpritur që aplikohet në shumicën e vendeve më të zhvilluara të botës tani më edhe në kryeqytetin e Kosovës.

Parkingu do të mund të paguhet në katër mënyra:

Pagesa online përmes telefonit të mençur

Pagesa përmes SMS-it me operatorët e telefonisë mobile

Pagesa përmes parking metrit

Pagesa përmes blerjes së biletave fizike

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu