Këto pritet të jenë masat e reja kundër COVID 19

0

Shumë shpejtë Ministria e Shëndetësisë do të dal me masa të reja kundër koronavirusit.

Indeksonline mëson se pritet që orari për gastronominë do të zgjatet deri në ora 22:00 në komunat që janë në Zonën e Verdhë dhe të Gjelbër.

Kurse, në Zonën e Kuqe, pritet që orari i punës së gastronomisë të jetë deri në ora 21:30.

Ndërsa, në komunat që janë në Zonën e Verdhë dhe të Gjelbër, pritet të hiqet kufizimi i orarit të lëvizjes.

Kurse, në Zonën e Kuqe, pritet që orari i kufizimit të lëvizjes të filloj nga ora 21:30 deri në ora 05:00.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu