NË DISA VENDE DO TË KETË NDËRPRERJE TË RRYMËS, KEDS PO INVESTOHET NË RRJET

0

KEDS ka njoftuar për investime ne rrjet, andaj në tri ditët e ardhshme në disa zona do të këtë ndalesa te energjisë elektrike.

Komunikata e KEDS:

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment te Ambulanca.

TS 10/04 kV që mbesin pa tension:

TS 10/04 kV TSN 2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ismet Jashari-Banesa (kodi: 40000003268) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TE VIZIONI rr.Qamil Ilazi (kodi: 40000003215) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Jeton Sejdiu (kodi: 40000003256) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ndërtesë-Intercon (kodi: 40000003281) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca (Banesa)-Hit Petrol SH.P.K (kodi: 40000003258) prej 09:00 – 21:00

TS 10/04 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000003245) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike (kodi: 40000003208) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Sami Nuha “Vizioni” (kodi: 40000003255) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV SN-A (kodi: 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (kodi: 40000003277) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000003261) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Alfa COM (kodi: 40000003270) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e daljes e Ferizajt, rr. 2 Korriku, rr.Dimitri Tureviq, rr.Halim Spahia, rr. Remzi Hoxha, rr. Hysen Terpeza, rr. 25-3 ( një pjesë) dhe rr.Qamil Ilazi.

Arsyeja: Përgatitja e kokave kabllovike dhe energjizimi i kabllove të reja.

16.01.2021

Punime nga palët e treta

Peja

1.

NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elkos Group (Kodi :50000008) nga ora 09:00 – 17:00

Vendet: Elkos Group.

Arsyeja: Ngritja e dy shtyllave metalike tipi “C3” në dy anët e LP 10 kV Elkos.

Prizren

1.

NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e Re (Kodi: 31000030) prej orës 11:00-13:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Ndërrimi i trafos dhe i panelit të tensionit të ulët.

17.01.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Xërxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podrumi (Kodi :82081008) nga ora 10:00 – 16:00

Vendet: fshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë dhe Sapniq (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimin e sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu