Haxhi Shala i’a merr disa anëtar NISMA’s në Vushtrri

0

Aderimet vazhdojnë, e kësaj radhe është goditur NISMA në Vushtrri, ku mbi 50 anëtarë të kësaj dege gjatë ditës së sotme kanë aderuar në AAK.

Kështu ka bërë të ditur ish anëtari i rinisë së këtij subjekti, Arbër Hoxha.

Postimi i plotë:

“Të dashur miq, shokë e shoqe.
Sot me datë 17.01.2021 Ne si ish kryesi e rinisë Nismes Socialdemokrate përkatësisht:
Ish kryetari i rinisë: Florent Hasani
Ish nënkryetari i rinisë: Valmir Haradinaj dhe
Ish sekretari organizativ i rinisë: Arbër Hoxha,
së bashku me 53 të rinjë aderuam në subjektin politik Aleanca Për Ardhmërinë e Kosovës – AAK.
U bashkuam për të rrugëtuar pas Gjeneralit Haxhi Shala në frymën që përçon AAK-ja.
Ne besojmë që me Ramush Haradinaj president:
E kemi Top Kosovën, dialogun e Kosovës me Serbinë
E kemi Top arsimin, shëndetësinë, drejtësinë , kulturën e sigurinë kombëtare.
Ne konsiderojmë që rinia është promotori dhe Ne si rini do të punojmë e te angazhohemi në rrugëtimin tonë në rradhët e AAK-së.
E falenderojmë degën e AAK-së, Kryetarin e degës Prof.Dr Nehat Maxhuni për mirëpritjen që na bënë.”
https://www.facebook.com/arberhoxhaa/posts/3918843908134607?__cft__[0]=AZVO1RMymzxsIV7JDoi9rQCzIJOIutfN6BFfDln0eV-EduFFgPvZyBhGFPMWsGWmIraNJe7M5Cw2-qDK-kvB3B3Uw6R0s8k3oIixS-hnt_IYLzY9-kiM4JzEKM9WKVMA8YE&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu