Haxhi Shala në top 10-she të AAK-së

0

Kandidati për deputet nga AAK-ja, Haxhi Shala, ka njoftuar për simboliken e numrit të kandidaturës për deputet.

Ky është postimi i plotë i Haxhi Shalës në profilin e tij zyrtar:

“Tani, në këtë periudhë aspak të lehtë, integriteti i shtetit është temë qenësore. Tendencat nga jashtë, për të cenuar dhe minimizuar shtetin dhe rolin e unitetit politik në Kosovë, nuk kanë për të zënë vend, jo dhe asnjëherë sa të frymon gatishmeria për Ramushin President.
Të nderuar miq, kush më mirë se biri i Haradinajve, do të jetë sinonim i unitetit të popullit tonë?
Në skenë të Ramushit, jemi plotë 110 ushtarë e veprimtarë, mjek, intelektualë dhe profesorë, pjesë e listës së AAK-së si kandidatë për deputetë.
Në ketë listë, unë do të mbajë numrin 10, si simbol i mbi 10 mijë miqve në përkrahje!
Suksese miq!
HSH 10”
https://www.facebook.com/haxhi.shala.311/posts/1619694424883326?__cft__[0]=AZUkqW-QtuqdtIVfZsFjN0mh8rfQt2B7nruI5if1DIVUojXOLeLYaXvxgw_HrLH7TIpOs1XKGm0IBeZsZyYBm59UvIC-9RMMmRKSr0_3mXraYVLwXvbfZEiVfa1rjFzKPYQ&__tn__=%2CO%2CP-R

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu