KEDS njofton për zonat ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës deri në 12 orë

0

Për shkak të punimeve të planifikuara, kompania e distribuimit të energjisë elektrike, KEDS, njofton se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa zona të Kosovës.
Me ndërprerje më të gjatë do të përballet rajoni i Ferizajt, deri në 12 orë.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës
Punime nga palët e treta
Data e punimit: 18-01-2021
1.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:
Dalja 10KV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.
Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1600 nën rrjetin ekzistues me te gjitha pajisjet përcjellëse.

1.
TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:
Dalja 10KV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1600 nën rrjetin ekzistues me te gjitha pajisjet përcjellëse.
Rajoni i Pejës
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Data e punimit: 18-01-2021
1.
TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10kV Juniku (Kodi: 53000007 ) prej orës 14:00 deri ne ora 16:00
Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.
Arsyeja: Rivendosja e transformatorëve matës rrymor në NS 10/0.4kV Dranoc Mazrekaj.
Rajoni i Ferizajt
Punime në projekte investive
Data e punimit: 18-01-2021
1.
Në NS 110/35/10kV Ferizaj nga dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehen:
NS 10/0.4 kV Mekatyp-KS ( kodi: 40000004223) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Guri 1 ( kodi: 40000004230) prej orës 09:00 -21:00

NS 10/0.4 kV Viva r.Bajrami ( kodi: 40000004231) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Ve-tro-isolag ( kodi: 40000004260) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV V.Gërvalla II ( kodi: 40000004219) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV 28 Nëntori e re ( kodi: 40000004252) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV 28 Nëntori -blinda ( kodi: 40000004242) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Privat -eskavatori ( kodi: 40000004221) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Muhabi Berisha ( kodi: 40000004222) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV 28 Nentri MBTS ( kodi: 40000004243) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Kadri Zeka ( kodi: 40000004220) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Dogani ( kodi: 40000004227) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Stabilimenti shpërndarës 1 ( kodi: 40000004218) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV ( kodi: 40000004282) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV ( kodi: 40000004283) prej orës 09:00 -21:00
Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla, rr. 28 Nëntori dhe biznese private.
Arsyeja: Punim i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.
2.
TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Drejtimi i Qytetit (Kodi: 40000001) prej ores 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Xhuvani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistrlja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjja e Qiraxhive (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muskim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna. Fshati Bibaj (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).
Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm.
3.
NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment te Ambulanca.
TS 10/04 kV që do të mbesin pa tension:
TS 10/04 kV TSN 2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Ismet Jashari-Banes (kodi: 40000003268) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV TE VIZIONI Rr.QAMIL ILAZI (kodi: 40000003215) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV TS Jeton Sejdiu (kodi: 40000003256) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Ndërtesë-Intercon (kodi: 40000003281) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca(Banesa)-Hit Petrol SH.P.K (kodi: 40000003258) prej 10:00 – 15:00
TS 10/04 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000003245) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV TS Kisha Katolike (kodi: 40000003208) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV TS Sami Nuha “Vizioni” (kodi: 40000003255) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV SN-A (kodi: 40000003278) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (kodi: 40000003277) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000003261) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/04 kV Alfa COM (kodi: 40000003270) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Një pjesë e daljes e Ferizajt, rr. 2 Korriku, rr. Dimitrie Tucoviq, rr.Halim Spahia, rr. Remzi Hoxha, rr. Hysen Tërpeza, Rr, 25-3( një pjesë) dhe rr.Qamil Ilazi.
Arsyeja: Selektimi i kabllove të tensionit të mesëm.
Punime nga palët e treta
Data e punimit: 18-01-2021
1.
TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Vizioni S Ndërtesa te Çerdhja (Kodi 40040002030) nga 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: TS Vizioni S Ndërtesa te Çerdhja.
Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët.
Rajoni i Mitrovicës
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Data e punimit: 18-01-2021
1.
TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10kV Qyteti I (Kodi: 74000009) prej orës 11:00 deri në ora 12:00
Vendet: Lagjja “Qyteti I”, TS Spitali, TS Barrnatorja, TS Shaban Jashar, TS Rukolli 6 dhe TS Te 110kV.
Arsyeja: Kontrollimi i ndarësit të tokëzimit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu